Tek teker motosiklet römorku
Reklamlar
-
telike adlı üyeden alıntı
hocam motoru yatırdığınızda dengesiz bir güç getirmiyor mu?
Fazla yük koymuyorum zaten,ama 50 kg'yi geçersem kalkışta yada virajlarda biraz sorun olabilir
Ama şu anki gidişatta hiçbir sıkıntı yok,özellikle viraşlar çok stabil,sınırları bildikten sonrada sorun olmaz
Ayni motor gibi dururken ağırlığı var,ama yola çıkınca bu kayboluyor
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
Reklamlar
-
Tasarım süper olmuş. Bende de 2 tekerli bir romork var ama bağlantıyı biz şaseden yapmıştık ve ağır olduğu zaman motorun ön tekeri yere değmiyordu , ben en iyisi kolları sıvamaya başlıyım
-
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Fazla yük koymuyorum zaten,ama 50 kg'yi geçersem kalkışta yada virajlarda biraz sorun olabilir
Ama şu anki gidişatta hiçbir sıkıntı yok,özellikle viraşlar çok stabil,sınırları bildikten sonrada sorun olmaz
Ayni motor gibi dururken ağırlığı var,ama yola çıkınca bu kayboluyor
hayırlısı olsun kazasız belasız. işciliğiniz çok iyi hakkaten
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
Son hali mutşeme işini depolama anlamında kolaylaştırıcek gibi gözüküyor
Birde arkada römork varken playı römorka takman gerekecek diye düşündüm
-
Romork motordan daha guzel olmus harika
-
Motosiklette römork yüzünden polisle haşir neşir olmayalım Topcase (Türkçe'si tam olarak ne bilmiyorum) için bile izin almak gerekicek deniyordu oradan aklıma takıldı.
-
Merhaba,
gözlerim parlamış konuya bakarken,sevgili anneciğim "noldu" dedi, merak etti geldi ekrana baktı o derece
Ellerinize sağlık , ba-yıl-dım.
Kazasız belasız sürüşler
-
Keşke insanlar birsürü gereksiz konularla haşırneşir olacağına böyle şeylerle uğraşsa,daha neler yapılır neler
Herkese teşekkürler...
-
TRAKYA MOTORCUSU BİR BAŞKA OLUYOR EMEĞE SAYGI...
-
Eline sağlık harika gerçekten.
Ancak yasal mı. Şurda arabaya bir çeki demiri taktırdık 1400e geldi evrak ıvır zıvır.
Hiç çevirmeye denk geldin mi
-
Römorktaki lastik motorda bile yok
çok şık olmuş..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
-
Vay be mükemmel olmuş belki bunun sayesinde babamı skuter sevdasından vazgeçirebilirim. :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler