Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

KGS % 30 İndirimli !!!

REKLAM ALANI
    adosonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S 200i
    gecen aksam 1.köpru ziraat bankasından KGS kartımı aldım kartın uzerinde 1.sınıf yazıyor ama 6.sınıf yani motosikletler için yukleme yaptı adam, dısarda kartı okuttuğumda ise ;
    + 24.200 kalan kredi dedi gösterge yani 2.800 duştu.(3 lira kart parası)
    + Okuttuktan sonra tam sağ yapıp gişe cıkışını ortaladığım halde ötme sorununu bende yasadım tekrar gidip soramadım ama buyuk ihtimal 6.sınıf uyumsuzluğu diyeceklerdi bana da.
    + yalnız kafama takılan tek bişi var, ilk anda farketmedim ama bu adam benim uzattığım ruhsata bakmadı.parayı alıp kartı ve banka dekontunu uzattı ve dekontun uzerinde plaka yerı boş gösteriyor ??

KGS ler motosikletlerimizin plakalarına yazılmıyormuydu? yoksa memur benim ruhsata göz ucuyla bakıp plakamı kaydettide benmi göremedim?
    Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    limp65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motorlar için plaka kaydedilmiyor, aldığım banka başka bir motorlada kulanırsın demişti...

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    arkadaslar motorlar ıcın 6.sınıf cıkartın 4 mılyon yerıne 2.800 mılyona gecın,ötkesi normal suanda 6.sınıf ayarlı degıl cunku yanı sorun yok

ötmesi dıgcektım

baska motorlarda dakullanılabılır evet ama araba olmaz

adosonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S 200i
    sağolun cevaplarınız için o zaman bi problem yok...

akşam saat 9 u geçmişse ve eminönune yakın değilsem tek yol 1.köpru ve KGS lerimiz demekki...yoksa harem arabalı vapurunu her zaman tercih ederim..

en azından sağdan yada soldan gelen tatlı bir esintiyle uğraşmıyorsunuz arabalı vapurda
    Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    arabalı vapuru bende kullanıyorum arasıra evet cook kestıem oluyor hem daha guvenlı tabı batmadıgı surece

pre_lude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xvs 650 A
    arkadaşlar bende 6.sınıf kgs var fakat plakaya kayıtlı degil direk shell den almıştım, dün otobana cıkarken öttü şimdi nası düşcekler onu =)
    inşallah ceza yemeyiz
    Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..

Motosikleti
    apache 2009
    ne olursa olsun indirim indirimdir =))

speedygogo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 & CBF 600
    plakaya kayıtlı olmadığı için sonradan inceleyip düşemezler. bence onu araştırın.

benim de geçenlerde köprüde başıma geldi. 2 gün sonra 3 tl normal düşüm yapılmış ama sonra bi de "plakadan" diye 75 kr daha düşülmüş. açtım sordum ama sağlıklı bir cevap alamadım. düzeltiliyor falan dediler ama gitti bizim 75 kr

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum KGS yi ve bir çok kez ötme oldu...inşallah 3-5 yıl sonra falanca tarihte kaçak geçtin şeklinde bir ceza makbuzu gelmez burası Türkiye her an her şey olabilir

Bu arada, daha önce de benzer bir konuya dikkat edilemsi gereken bir hususa değinmiştim,
    bende daha önce Ziraat bankasının kartı vardı...sürekli Ziraata gidip dolum yapıyordum ancak işkenceden beterdi bu.
    Denemek için otoban gişesinde doldurtmak istedim gel gör...gişe Ziraatın kartını doldurmuyor bazen ilgili kurumların ne işe yaradığını çok ama çok merak ediyorum....uzun lafın kısası; Ziraat Bankasından KGS kartı almayın.

Gişelerden alın daha huzurlu olursunuz
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler