Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

KGS % 30 İndirimli !!!

REKLAM ALANI
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Peki o zaman size birşey sorayım. Çanakkale'ye giderken KGS'yi arkadaşımın motoru için kullandım, o geçtikten sonra kendim için de için de kullanmak istedim ama ardarda birden fazla kez kullanılamıyor herhalde. Ben de girmiş olduğum KGS gişesinden geri çıkıp yanındakine girdim, bu sefer geçebildim. Ancak otoban çıkışında bu sefer nasıl geçecez diye düşündük ve kartı tek sefer gösterip ikimiz aynı anda geçtik ama alarm öttü. Ancak şöyle bir durum var. Benim KGS kartında benim 1000RR'ın plakası tanımlı, dolayısıyla CBR125'in plakasının kamerayla resmi çekilmiş olsa bile bu geçiş ücreti nasıl nereden ödenecek? Ve aynı anda geçen arkadaşımın KGS'si var. Alarm nedeniyle onun hesabından da para çekilir mi? Kartta para yok, bu durumda kartı iptal olur mu acaba?
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rsc86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    moskoviç 1.5lpg ilk hedef YZF 125 ileri
    istanbulda sokak köpeğinin biri köprüyü kulanmış ondanda kgs istesinler

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    bu elimizdeki kgs leri nasıl değiştireceğiz

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Ben bıktım bu ötme işinden sanki hırsızlık yapmış gibi hissediorum kendimi yaw..
    KGS yi okutup bide ötünce insan kötü hissedior kendini..
    Serkan nooldu ortalama vs. konular..
    Bide aklıma bişi geldi..MAdem ötüo ve eger plakaya kayıtlı KGS varsa manuel olarak düşüyorlar kredisinden o zaman durup okutmak enayilikmi acaba..
    Nasılsa düşüo..
    S&S

mkirdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA INTEGRA NC700D
    Kartı okutunca zaten kredi düşüyor. Bi de ötünce plakadan bakıp düşüyorlarsa yandık o zaman, 2 defa ödüyoruz

Motosikleti
    BMW R1200GS '08 & Piaggio X9 250 '06
    2 gündür kredili KGS alabilmek için bilimum şubeye girip çıktım. Pek çoğunun 6. sınıf %30 indirim diye birseyden haberi yok. Bir tek iş bankası konudan haberdar ve kredili KGS veririz dedi ama sadece iş bankası kredi kartına, bende de o yok. Vakıf ve Ziraat bankaları kredili KGS olmadığını iddia ediyor Bugun 1. koprüdeki Ziraat'a uğradım onlarda sadece nakit veriyormuş, kredili için şubeye gidin dediler. Yani başladığım yerdeyim. Bu konuyu çözebilen arkadaş var mı?

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    İş Bankası hemen bir hesap açabiliyor adınıza, bu hesabı da sadece KGS kredisi yüklemek için kullanırsan sanırım konuya çözüm bulunmuş olur.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

YAMACAYIR28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık motorsuz vede huzursuzum
    arkadaşlar ben hep koprüden geçiyom 3 200 eeeeeeeeee kgs eyle

Atlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    6. sınıf KGS lere %30 indirim olduğu kesin mi? Bu indirimin kalktığını söylemişlerdi hatta geçen ay KGS kartımı alırken özellikle motosiklet için olduğunu ve 6. sınıf istediğimi belirtmeme rağmen şubedeki memur bir farkının olmadığını söyleyip bana 1. sınıf kart vermişti Eğer %30 indirim geçerliyse gidip kartı kafasına fırlatmayı düşünüyorum

Motosikleti
    BMW R1200GS '08 & Piaggio X9 250 '06
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İş Bankası hemen bir hesap açabiliyor adınıza, bu hesabı da sadece KGS kredisi yüklemek için kullanırsan sanırım konuya çözüm bulunmuş olur.
    Teşekkürler, aslında tam istediğim çözüm değil, her ay o hesaba para gondermeyi unutmamalıyım. Oysa sürekli kullandığım kredi kartından alsa çok kolay olur. OGS için bu yolu uyguluyorum ama KGS'de engelleri aşamadım.

Alıntı Atlas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6. sınıf KGS lere %30 indirim olduğu kesin mi? Bu indirimin kalktığını söylemişlerdi hatta geçen ay KGS kartımı alırken özellikle motosiklet için olduğunu ve 6. sınıf istediğimi belirtmeme rağmen şubedeki memur bir farkının olmadığını söyleyip bana 1. sınıf kart vermişti Eğer %30 indirim geçerliyse gidip kartı kafasına fırlatmayı düşünüyorum
    Dün banada bir farkı olmadığını soylemişlerdi ama var Bugun uğradığım şubelerin birindeki görevli soyle dedi: "Vallah hiç birimiz bilmiyoruz, ben sadece 1. sınıf veriyorum, zaten elimde 6. sınıf kart yok, siz en iyisi karayollarına gidip oraya sorun" :D

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Ben alırken de 1.sınıf veriyorlardı. Kadını ben uyarınca 6. sınıf istiyorum diye, "Aaa, demek ki altıncı sınıf oymuş..." diye uyanıp 6.sınıf kartımı vermişlerdi.
    Belki de karışık bir çözüm olacaktır ama diğer hesabından da İş Bankası hesabına para transferiyle halledilebilir.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

mkirdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA INTEGRA NC700D
    İş Bankası Kredi kartı almaktan başka çaresi yok. Diğer kredi kartları geçmiyor. Maximum Kart 1 hafta 10 gün içinde geliyor. Şu anda sınıf 6 geçiş ücreti 2.80 YTL

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    arkadaşlar kusura bakmayın ben anlamadım şimdi bu 6.sınıf kgs sadece motorlar içinmi oluyor yoksa cc ye göre mi gruplandırılıyor ?
    bu %30 indirimle motorumla kaç liraya geçerim birisi anlatabilirmi acaba
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Alıntı kıllıtarkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kusura bakmayın ben anlamadım şimdi bu 6.sınıf kgs sadece motorlar içinmi oluyor yoksa cc ye göre mi gruplandırılıyor ?
    bu %30 indirimle motorumla kaç liraya geçerim birisi anlatabilirmi acaba
    6. sınıf motosiklet için ayrılmış kart grubu(*uydu!) cc ayrımı yok (honda goldwing de kullansan farketmez) ve %30 indirimi var(*dı!) Normal araçlar yani 1. sınıflar %20 indirimle geçiş yapıyor yani 3.20 YTL ama 6. sınıflarsa 2.80 YTL (*hala geçerliyse)

* 6. sınıf kart sahibi biri geçerken kontrol edip gerçek değerleri söylerse bu soru işareti ortadan kalkacak inşallah

StormlorD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yaya :( (şimdilik)
    ben 1. köprü gişelerinin ordaki ziraat bankası şubesinden 1. sınıf KGS aldım,içine 30 ytl yüklediler (3ytl de kart parası kestiler 27 ytl kaldı) kartı alıp çıktım,okuttuğumda kalan bakiyemin 24.80 YTL olduğunu söyledi
    27-24,80=2,20YTL bir yanlışlık mı var yoksa gerçekten de %30 indirim mi var?

Motosikleti
    SYM Joyride 200
    sen bi daha geç en iyisi, kesin bi yanlışlık var

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    teşekkürler atlas kardeşim
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

StormlorD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yaya :( (şimdilik)
    Kullanıcının Bankadan Nakit-KGS Kartını alması sırasında herhangi bir prosödürel işlem olmayacaktır, ayrıca Nakit-KGS Kartı aynı sınıftan olmak üzere başka araçlarda da kullanılabilecektir.

KGS abonesi olan bütün araç sınıfları geçişlerini %20 indirimli yapmaktadır. Motosiklet kullanıcılarına, KGS geçiş ücreti indirimi, 17/04/2006 tarihinden itibaren %30 olarak uygulanacaktır. KGS’de % 30 indirimden yararlanmak isteyen motosiklet kullanıcıları yukarıda adı geçen bankalara başvurarak 6. sınıf motosiklet KGS Kartını almaları gerekmektedir.

Kaynak: http://www.kgm.gov.tr/fr5.asp?tt=0308

Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Arkadaşlar son durumu açıklıyorum,
    Perşembe günü 1. köprüdeki ziraat bankasına uğrayıp motosiklet için 6. sınıf KGS kartı istediğimi belirttim, memur arkadaş varsa elimdeki KGS kartını motosiklet için çevirebileceğini söyledi (*) Ben eski kartı başkasına vereceğim için yenisini çıkartmayı tercih ettim, bana üzerinde 1. sınıf yazan başka bir kart verdi sebebi ise 6. sınıf kartın olmamasıymış ama motosiklet için olan tarifeden yükleme yaptı ! ve bir uyarı da bulundu "bu kartı motosiklet dışı araçlarda kullanmayın" dedi (sanırsam cezası var)
    Bugün gişede kartı kullanma şansım oldu ( ve özellikle dikkat ettim ) karttan 2.80 YTL düştü Ancak daha önce geçerken ötmeyen sistem şimdi ötmeye başladı, bunu sorduğumda ise alarm sisteminin 6.sınıf kart ödemesi için hazır olmadığını dolayısıyla öttüğünü ama kamera takibi yapıldığında karttan para düşülmüşse ceza yazılmadığını öğrendim. Hatta bir duyuma göre motosiklet için ayrı bir gişe yapılacakmış

Köprüyü sık kullanıyorsanız ve hala 3.20 ödüyorsanız bence 10 dk. ayırıp geçerken kartınızı değiştirin ve karayollarını zengin etmekten vazgeçin. En azından bu şekilde tepkimizi belirtelim, ilerde motosikletçiler zaten kullanmıyor diyerek bu hakkımızıda elimizden almasınlar.
    Saygılar&Sevgiler

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı iş bankası, 1. yıl sonunda, "hesap işletim ücreti" adı altında, 30 ytl gibi bir parayı cukka yapıyor.
    indirimin pek bir anlamı kalmıyor.

dikkat!!!
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler