arkadaşlar arızalarla uğraşmaktan bıktığım için benim katırı(xt 350) değiştirmeye karar verdim.motor için ayıracak fazladan para olmadığı ve takas yaptığım satıcıda fazla seçim yapamadığım için hindistan yapımı oduğunu tahmin ettiğim, koreli hyosung markası altında üretilen kinetic gf 125 motorumu, "yeni yenidir" diyerek aldım.
öncelikle şunu belirteyim xt 350'de gayet güzel bir kazık yedim.alırken pahalıya aldığım motorun arızalı olduğunu kısa sürede farkına vardım.yazı bu arızaları gidermeye çalışmakla ve motoru stop ettiği zaman ittire kaktıra çalıştırmaya uğraşırken dötümden ter atmakla geçirdim.sıfır ve 2. el satan motorcu arkadaşa bu arıza durumunu bildirdiğimde "2.el motor alırken bu riski kabullenmişsindir" gibi güzel bir cevap aldım.ve bu motoru 1 milyar zararla, kış sezonu bahanesiyle iyice fiyatı düşerek, takas ettim.
125 lik motor elbette 350 den sonra çok yavaş ve performanssız geldi.gerçi rodaj dönemi bitip ilk 500 km bakımına götürmedim daha ama bu motorun internet üzerinden de gördüğüm kadarıyla son hızı 95 km/h.motorun artıları elektrik marşlı, sessiz ve çok ekonomik olması.bu motorla ilgili izlenimlerimi yazmaya devam edecem.motorun satış fiyatı 2850 YTL.
kendim fotoğraflar çektim bastırınca scan ettirip eklerim, şimdilik internet üzerinden bulduğum fotoları ekliyorum.