akü problemim cozulmuyo:(
Reklamlar
-
mondial 150 zat aldım daha 2.gun calısmadı. servis geldi aküye kendi akusunden sarj etti.bujiyi degişltirdi.
bi daha olmaz dedi ama her sabah ayni seyi yasıyorum.motoru calıstıramıyorum.gırgırgırgırgır.......bi turlu calısmıyo.pes etmeye yakın belki calısıyo. ayak marsı asla ve asla calısmıyo.
delirmek uzereyim. ne yapmam gerekiyor.bu olay beni motordan sogutuyor. garantim var ama aptal çin akusu istemiyorum acaba normal iyi bi aku ne kadardır? derdime çare bilen yardım etsin.
not:bir gun de mutlulugumu paylasmak ıstıyorum ama hep dert hep dert
Reklamlar
-
bi kere sorun aküde değil ayak marşıda çalıştırmıyor diyorsun ve marş vurduğunuda ima ediyorsun belki problem karburatör hava ayarlarındandır.muhtemelende öyledir.
-
arkadaşım yarın sabah ilk işin kontahı acmadan ayak marşı ile 4 veya 5 kere bas sonra kontagı ac ve marşa bas motorun buyuk olasılıkla calışacak bendede aynı sorun vardı umarım sorunun cözülür
-
buji mesafe ayarını ve ateşleme ayarlarını bir kontrol et derim..
-
karbüratöre de baktır genelde ayak marşı da çalıştırmazsa buji de yeni değişti diyorsan akü de şarjlıysa ki ayak marşının onunla bir alakası yok muhtemelen karbüratör ayarındandır.
-
Bu iş havuz problemine döndü
-
aküyü kuru akü ile değiştir.bende de aynı sorun vardı kuru akü ile değiştirince sorun bitti.kuru aküler 40 milyon civarında
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
-
Hımm demek akü değişimi sorunu çözebiliyor. Bizim canavar 125kt ile aynı sorunu bazen yaşıyoruz. 125kt ye uyacak kurunun fiyatını bilen var mı?
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
alırsan çin malı böyle olur
BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA
-
TRUCKER adlı üyeden alıntı
konunun kopcağı msj budur
-
otomatik jigele ayarındandır o motorda bildiğim kadarıyla otomatik jigle ayarı olması lazım karbüratörün üzerinde motor belli bi sıcaklığa gelene kadar silindire fazladan benzin göndererek zengin karışım olmasını sağlar bu sayede motor soğukken bastığında marşa hemen çalışır söylediğim ayarı kontrol etsinler serviste büyük ihtimal ondandır
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
-
TRUCKER adlı üyeden alıntı
bende trucker arkadaşıma katılıyorum...
şahsen ben hondayı aldığım 2. gün filan böle problem çıkaracaktı üzüntümden sinirimden yemek filan yiyemezdim herhalde..verdiğim vereceğim paraya lanet ederdim..1000 kere pişman olurdum neden daha iyi bir motor almadım diye...
bu alınan motorun honda x y z olması önemli değil...
sonuçta 3 5 kuruş biriktirip motor almaya hevesleniyosun,alıyorsun ama 2.günü fısss....
bence büyük hayal kırıklığı...
dostum gerçekten işin zor sabırlı olman dileğiyle,sıkma canını yapacak bişey yok o motor artık senin,iyi anlaşmaya bakın..
-
murat motoru aldın
2.gün hava filtresi düştü
ne yaparsın
-
abi ya gerçekten böle varya nasıl söyleyim size...
foruma şöyle haberler yazıyorsunuz ya 2.gün şu oldu bu oldu filan nasıl içim gidiyor anlatamam yemin ederim benim başıma gelmiş gibi üzülüyorum..
hemen kapatmaya çalışıyorum o yazılanları..
walla allah sabır versin dostlarım ne diyebilirim ki başka...
-
saol murat hepimiz zaten ortak düşüncedeyiz amaçtayız
ben hadi bisanı bildik firma diye aldım 700 lira fazla olmasına rağmen
ama adamlardan aldığım cvp yedek parça yok
gittim nette şikayet ettim aradılar geldi oparçası
ama 6 ay egzoztsuz gezdim
motorun b orcu bitti kömürlükte hurda diye yatıyor
-
neden abi ya neyi var motorun kullanamıyormusun?
yoksa soğudun mu?
-
motorcu kardeşim bendede 150 zat var
motorum canavar gibi hiç bir problem yaşamıyorum
servisteki usta çok iyi sen hangi servise gidiyorsun
beliki problem serviste olabilir
-
kömürlükte iskelet halinde
kırdım her ay başı sorun
bizim için müşteri önemli
buda yarı yolda bırakınca
-
musti81 adlı üyeden alıntı
kömürlükte iskelet halinde
kırdım her ay başı sorun
bizim için müşteri önemli
buda yarı yolda bırakınca
Helal be , Şair etmiş motorun seni
-
servis onerın?
hboyraz adlı üyeden alıntı
motorcu kardeşim bendede 150 zat var
motorum canavar gibi hiç bir problem yaşamıyorum
servisteki usta çok iyi sen hangi servise gidiyorsun
beliki problem serviste olabilir
kucukyalıdakı servıse gıdıyorum yakın dıye ama senın onerecegın yer varsa mutlaka oraya gıderım solesene senın yeri
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler