Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Aprilia Rs 250 bir bakarmısınız sorum olacak...

REKLAM ALANI
    powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    Alıntı JetAime adlı üyeden alıntı
    Sanmyıorum Aydın rektefe isteyeceğini.. Gerçi düz bir 1000 likte bile 10 binde rektefe isteyecek şekilde kullanabilirsin.. Bu tamamen kullanıcının elinde..
    ya jetaime okey kullanıcının elinde olan birşey ama turbo ile ilgili bildiklerimi yazıyorum
    * havanın soğumasını sağlar (yanma odasına giren havanın)
    *soğuyan hava içerisinde daha fazla oksijen alır ve yanmanın gücü artar (fazla oksijen)
    *patlamanın etkisi ile parçalar daha fazla aşınmaya uğrar sebebi normal çalışma standartının üstünde olucağı için
    yani arabasına turbo takanlar sonra söktürüp motoru rektefeye sokunca anlıyolardı aşınmayı, motorda da aynı sistem diye düşünüyorum
    ve genelde sorduğum kişiler doğruladı aprillanın rektefe istemesini
    konu ile ilgili speedrunner yazmıştı daha önce
    ERASER WİLL COME BACK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    JetAime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorsiklet, Seyahat, Bilgisayar
    Aydın dediklerine katılıyorum ama dediğimde ısrarcıyım.. Deli gibi abanırsan 1000 km dede rektefe ettirirsin.. Düzgün kullan limitlerde kullanma sorun olmaz diyorum..
    Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”

Sinan Atasoy

o motor 280 yapsın bende koşarak 300 yapacam!

watch arkadaşım ben arada kendi kendime gülerim, sen bana fazla kafayı takma.benimle birlite gülersen ne ala, sevinirim.
    piyango ihtiyacın yoksa sen yinede şansını dene çıkarsa bana gönderirsin.

Motosikleti
    Aprilia Rs 250 Replica
    piyangodan para çıkmaz bet'e para bas 4-5 maça 100 milyon alırsın bi 500 cc motor.

bu arada benim egzos meselesi diğer konulara doğru kaymış gitmiş herkeze yorumlarından dolayı teşekkür ederim. daha fazla yorulmanıza gerek yok :tongue:
    doğduğum gün, Şeytana uyduğum gündür...!

Motosikleti
    bilgisayar, bisiklet, yzme, touring
    cocuklar siz hic eksoz resonans hesabi diye birsey dumadinizmi. iki zamanli motorda fazla ses daha az güc demektir cünkü resonans kalmazsa iki zamandan ilave güc alamazsi üstelik turboda geri besleme icin yeterli feed back alamaz...
    sor abicim sor hep almanlarami yardim edecegiz..

Motosikleti
    Bir dakika ya.. turbo ne zamandır egsoz'dan (exhaust) feed back alıyor? Öyle bir teknolojimi var? Parantez içini kasıtlı yazdım TDK'dan arkadaşlar çıkmasın diye.. Birde sakın ha turbo yanmamış gazları tekrar yakar filanda demeyin.. Akşam akşam papaz olmayalım

Sinan Atasoy

Motosikleti
    Aprilia Rs 250 Replica
    ben sanırım çözümü buldum arkadaşlar... işin ehline müracat edip 2 tane akropovix taktırıcam olmadı bir tane... ondan sonra gerekirse videoları izlersiniz.

Motosikleti
    RS250 iki zamanlı bir motor ve ne yaparsan yap kulak tırmalayan bir seten öteye geçemezsin.. Ama motor bayağı bir güzelmiş.. İnceleme fırsatı buldum.. Hayırlı olsun.

Sinan Atasoy

Motosikleti
    Aprilia Rs 250 Replica
    teşekkürler.

hocam simdi beni dinle biraz benım amca oglu kullandı bundan rs250 gerçekten hoş güzeldir ama umarım çıkmaz en yakın zamanda göreceksin en güzel arızalar seninle beraber olacak sen simdi ne kadar yok desende göreceksin gelelim eksoz işine hocam ,
    orjinal eksozunu sökmen lazım veya silindire giren eksoz çıkışınla olan baglantı noktasını çıkartacaksın silindir çıkışına normal abart egzoz ucları kafasını yerleştireceksin sonra abart egzoz ucun kafasınıda senın orjınal eksozun ucuna baglantı edeceksin sonra 2 tane tüp vardır 2 tüpede oldugunca boşaltacaksın sonra ise 2 tane egzoz ucu alıp 2 egzozun cıkısına takacaksın anca böyle bir tok ses alırsın ama hiç bir zaman 600 cc gibi racing sesteki sesi alamassın cünkü bende aprilia rs125 ve rs250 kullandım apriliada ses yoktur uzun ömürlülük yoktur hızlı yaşa çabuk öl mantıgı vardır süratlı gider çok çabuk kesilir
    umarım arıza çıkmaz ama elindeki makinayı satmanda çok zor olacak bozuldugu zaman parçasını bulmanda

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    bende diyodum speed ne zaman yazıcak diye
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    Aprilia Rs 250 Replica
    abi her kez bir şey yazmış ne diyeyim bende bilmiyorum... motoru aldım şahış 38 yaşında ve 14 yıldır motora binen biri istanbulda servisinede götürdük adamlar parçaları orjinal bir sorun yok kazalı da değil dediler. yani doğrudur makina sonucunda buda arıza çıkartır her makina arıza çıkartır. 250cc lik bir motora görede çok pahalı buda doğrudur ve türkiyede az satıldığı hatta türkiyeye artık rs 250 gelmediği de doğrudur. Türkiyede ki servis ağı bir elin parmaklarını geçmiyecek kadar da olduğunu biliyorum. Ama bildiğim tek şey italyan ateşi ile kavrulmuş 70 beygirlik mükemmel bir alet şunu gördüm ki çok hızlı ve çok güzel bir çekiş gücü var soluğu hemen kesilmiyor. ben çok memnunum satılmasınıda istiyorum demedim. garajımın bir kenarında durur. ben memnunum... :

Abi artık kapatın şu Aprilia RS250 muhabbetini bak ciddi ciddi kıskanmaya başladım yakarım hulen bu başlığı ona göre!

sino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @3rdWatcH

Dostum bu makineler cok sahane ama bir hatalari var...Sana denilen bozulma hali cok oluyor ..En cok ortaya gelen ariza cok masraf aciyor insana..Bu da karbürotorda bir hava benzin karisimini ayarlayan kapak var bu kapak takilma yapiyor ve pistonlarda takilma oluyor..Hangi silindirde olursa bu silindir takilma oluyor ve masraf cok cok büyük oluyor..Benden demesi ..
    Ama motor cok sahane tipli buna diyecek bir sey yok.....
    Almanyada bu karbürotorun kapaginin daha güclü olanini bazi yaris firmalari satiyor ve bunlarla epey dayaniyor..Ama seri yapim kapaklan fazla dayanmiyor ..
    [img]http://www.smiley-channel.de/grafiken/smiley/fahrzeug/smiley-channel.de_fahrzeug064.gif[/img]

Racing Sinandan sevgiler,saygilar........

sen simdi kıyamazsın ona ama matkap işi senin derdinin çaresi. al bi matkap çok ince bi uç al motordan egzosa gelen boruya ufak bir delik aç. ses güzel çıkar. ama yapıpta beğenmezsen karışmam soromluluk kabul etmem. 600 lüklerdeki sesi hiç bi zaman alamazsın. dikkatli sür

Motosikleti
    motor sporlar
    elindeki makina oldukça ii görünüyor ama senin sorun ettiğin şey sorun olmamalı orjinalliğini bozma abart belki sana çekici geliyor ama sen bence eğer eline yüklü bir para geçese BMW REPLİCA al

energy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    aprilia rs 250
    selam arkadaşlar aralarda baya hurafeler dolaşıyor iki yıldır rs 250 aprilia kullanıcısıyım görüntü derseniz kızlar bayıldıktan sonra gerisi fısss ses dersen 7000 den sonra 500 metre ilerden kafaların çevrildğini far edersin parça dersen bir kaç ay beklersin fiyatı dersen nekadar ucuzmuş dersin hızı dersen 600 lükleri parçalar geçersintabi iyi bi sürücüysen

Goldenart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    way be neler neler...

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    uhh bee 15 dakkadır kenetlendim kaldım yaa konuda... her kafadan bi ses cıkmıss ne ozellikli bi motormus bea
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws50
    prd ama başlığı hortlatcam bakın şimdi beyLer bir arkadaşımda da rs 250 var satıyor ama sorun silindir ve bir piston istiyor makina..

bende amayı düşünüyorum ama bunun parçalarını nerden bulabilceğimiz hakkında bilgisi olan varmı ?

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler