Abi hani zor söktüğümüz bir vida vardıya, bakalitin sarı vidası.
O burda kalmış
Abi hani zor söktüğümüz bir vida vardıya, bakalitin sarı vidası.
O burda kalmış
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Baba eline sağlık ya süper olmuş türkün zekasına hiçbirşey erişemez işte
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
farkındayımEyong adlı üyeden alıntı
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
gurzanım kankam,manyak iş becermişsiniz,eyonguma işçilik vermemişsin beni aradı kanka 4 saat uğraş del yerleştir,sök kopart beleş çalıştık dedi,bende kameranın görüntü ayarını bozdum dedi seside kapattım dedi gurzan sabaha gadar horul horul uyusun dediydi
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
cengiz abi; yukarıda yazdıklarını gerçekten konuştunuzmu, ciddi mi yazdın, şaka mı yaptın anlamadım ama, arkadaşıma, bu yaptığımız mevzu için işçilik teklif etmeye çekinirim.MoToR adlı üyeden alıntı
sağolsun emek harcadı, zaman harcadı, sohbet ettik, yedik, içtik. ancak buna bir bedel biçme fikri hiç aklımdan geçmedi.
ayrıca, motorların ikisi de, emrine amadedir. ne zaman lazım olursa, bir telefon etmesi yeterlidir. müsaitsem, kendim gider, elimle teslim ederim. aha buraya da yazdım. herkes şahit olsun.
birbirimize nazımızın geçtiği, her darda, sıkışıklıkta, gözümü kırpmadan yanına koşacağım bir arkadaş, dost sahibi oldum bu site sayesinde.
buna bedel biçemem, biçmem de...
İyi usta parca arttırır derler...Eyong adlı üyeden alıntı
[CENTER]aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna[/CENTER]:queen:
İşçilik temiz, sade, kullanışlı bir güvenlik önlemi. Tebrik ederim. Siz yakında kendi motorunuzu da yaparsınız.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
İşçilik süper olmuş bravo eyong
Tebrikler valla...güzel olmuş ellerinize sağlık...
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
Kamera nın önüne kapak gibi birşey takıyormusunuz yolda giderken kirlenmemesi için.
Sadece park yerinde mi çalıştıracaksınız sistemi ? Eger öyleyse park alanına bir kamera yerleştirilse nasıl olur ?
Güzel iş çıkarmışsınız tbr.
Aşk olsun ya bana değer biçilir miAlıntı:
MoToR´isimli üyeden Alıntı
gurzanım kankam,manyak iş becermişsiniz,eyonguma işçilik vermemişsin beni aradı kanka 4 saat uğraş del yerleştir,sök kopart beleş çalıştık dedi,bende kameranın görüntü ayarını bozdum dedi seside kapattım dedi gurzan sabaha gadar horul horul uyusun dediydi
cengiz abi; yukarıda yazdıklarını gerçekten konuştunuzmu, ciddi mi yazdın, şaka mı yaptın anlamadım ama, arkadaşıma, bu yaptığımız mevzu için işçilik teklif etmeye çekinirim.
sağolsun emek harcadı, zaman harcadı, sohbet ettik, yedik, içtik. ancak buna bir bedel biçme fikri hiç aklımdan geçmedi.
ayrıca, motorların ikisi de, emrine amadedir. ne zaman lazım olursa, bir telefon etmesi yeterlidir. müsaitsem, kendim gider, elimle teslim ederim. aha buraya da yazdım. herkes şahit olsun.
birbirimize nazımızın geçtiği, her darda, sıkışıklıkta, gözümü kırpmadan yanına koşacağım bir arkadaş, dost sahibi oldum bu site sayesinde.
buna bedel biçemem, biçmem de...
Bu işi milyar verseler yapar mıyım acaba, sevgimizden oldu herşey
Deki kavga var yetiş, gelir dayakda yerim hatır için
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
tebrik edıyom ben yapacaktım benden önce yaptınız :D ehuehueheuheuheue
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
eyvallah olcay. bilmukabele...
bawebaran tanışamadık hala... yazık bize...
N_O_S vazgeç arkadaşım.
çünkiii...
sevgili akümülatör, sadece 3 gün dayanabildi...
akü bitti, aşk bitti. piroce çöktü.
yeni maceralarda görüşmek üzre... hadi herkes dağılsın.
Şu enerji herşeye engel yahu
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Aabiler,
Aklınıza ve elinize sağlık. Unutmayın ki büyük keşiflerin bir çoğu sadece bir rüya ile başlamıştı. Siz rüyanızı gerçeğe dönüştürmüşsünüz. Helal olsun.
Akü olayına gelince bunun için iki önerim olabilir:
1- Motoru park ettiğiniz yerde elektrik alma imkanı var ise, bağlantıyı alternatif olarak kullanınız. Böylece akü sadece gerektiği zaman yani fiş birisi tarafından çekildiği zaman devreye girecektir,
2- Güneş hücrelerinden kafi miktarda temin edip, yine sistemi başka bir aküye bağlayabilirsiniz.
Aramızda elektrik işini bilen arkadaşlar varsa lütfen beni uyarsın muhtemek hatalarım konusunda.
Tekrar tebrik ediyorum. Lisede gazetelerden yeni kağıt üretmiş biri olarak, bu tip girişimlere elimden geldiğince destek vermek isterim.
Bir dahaki sefere bir mimarın yapabileceği birşey olursa söyleyin yeter.
[B]GÜÇ[/B] bir [B]ATEŞ[/B]tir, [B]ISINMAK[/B] ya da [B]YANMAK[/B] senin elinde...
ZS200GY-A Mavi
Ellerinize sağlık çok zaman harcamışsınız ve değmiş, güle güle kullanın. Yakalayın mı demeliydim Atladığım bir yer varsa düzeltin lütfen, aklıma bunlar geldi. Resimlerden gördüğüm kadarıyla bir anathar yardımıyla kamera açılıp kapanıyor. Hırsız anahtarı kapatıp kamerayı devre dışı bırakabilir diye düşünüyorum. Bu arada kamera üç günde aküyü bitirdi demişsiniz, kameradaki açıp kapama anahtarına paralel olarak; belli bir süre açık kalması için bir zamanlayıcı entegre koyabilirsiniz. Demek istediğim yirmi dakika açık kalacak, on dakika sonra yine açılacak. Böylece akü ömrünü uzatmış olursunuz. Hem hırsız anahtarı kapatsa bile kamera devre dışı kalmayacaktır. Yada anahtarı biraz modifiye edip marş motorunun olduğu yere veya tekerlek ile çatal arasına çok ince bir anahtar kurabilirsiniz. Böylece marşa basıldığı zaman; hareket edilmesi istendiğinde ufak bir kıpırtıda kamera devreye girer.
Karşılaştığımız sorunlar yaratıcı fikirlerimize birer perde çekmemeli. Hedefimize ulaşma yolunda ısrarcı olursak, engeller zamanla ortadan kalkacaktır. Birşeyleri gerçekten başarmak istiyorsak engellerden korkmayalım. Saygılar.
cenngiz ve dex_cooler
öneri ve destekleriniz için teşekkürler.
sistemi kaldırıp çöpe atmak niyetinde değilim.
başkaca fikirler ışığında, oturup biraz kafa patlatmak gerekecek.
her türlü mantıklı öneriye açığım. bu iş olacak. öyle ya da böyle...
GURZAN kardes oncelıkle merhaba.
125kt motosıkletın oldugunu yazmısınn ben yarın yarından sonra bu bir 125kt
almayı dusunuyorum ama forumda cok az acıklama var bu model hakkında
bana yardımcı olurmusun nasıldır motosıklet artıları eksılerı rahatmıdır.
ben ılk kullanıcı olucam arka frenın sorunlu oldugunu duydum.
bu benım msn adresım eklersen acıl yardımcı olursan sevınırım
alte_wolf@hotmail.com
gottigotti adlı üyeden alıntı
sana pm'den cevap yazdım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)