Gunes gozlugu secerken...
-
Reklamlar
-
Admin
Yeni cıkan sarı renkli camları olan surus gozlukleri tavsiye ediliyor ben kullanmadım ama guzel diyorlar .)
Polarize filtresini acab bu kask vizörlerinde kullanılıyorlarmı
Ayrıca sıkı kaskların icine gozluk takmak kullanıslımı oluyor bilgisi olan var mı ?
-
Okley Kulanıyorum Bence çok kaliteli Hem motorsiklet kulanırken Hem teknede Hemda kayakda işe yarıyor. Koruma düzeyi çok yüksek.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
hoooooort............
OKLEY 4 LIFE!
valla, polarize gözlügü yillardir kullanirim simdiye kadar da hic zararini görmedim...
-
Donald Duck a katılıyorum polarize gözlük su yansımalarını kırıyor su sporlarıyla uğraşmıyorsanız en güzeli antirefle UV400 veya cat 3 güneş gözlükleri bence. CEBE (fransız) gözlükleri 1-4 arası kategori var. her biri farklı seviyelere kadar kararma sağlıyor öyle ki kat4 ü araba kullanırken tavsiye etmiyorlar. Bu arada kask içinde sorun olmuyor.
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
-
gece sürüşleri için hangi gözlükler uygundur.... Sarı reknli gözlükler mi, saydam camlı gözlüklermi...
-
Ben kullanıyorum poloroid marka normal gözlüğün üzerine takılanlardan. Işığı ve UV yi %50 net olarak kestiği için çok kullanışlı oluyor. Su birikintilerini yada yağ vs gibi şeyleri görmemi engellemiyor. Sadece bunların üzerindeki güneş yansımalarını ortadan kaldırıyor. Yoldaki suda yansıyan güneş gözünüzü almıyor. Bunun da bir mahzuru olduğunu düşünmüyorum çünkü güneş karşıdan değil arkadan gelirse yansıma olmaz o zaman suyu göremiyomuyuz?
-
arkadaşlar ben bu filtreli miltreli gozluklerden almıştım ama alışamamıştım sıcaktan eriyen asfalttı garıp bir kırıstalimsi şekilde gosterıyordu yani su ve yag olmayan yerlerdede insana acaba dedirtiyordu artık kullanmıyorum ve kendimi daha guvende hıssedıyorum ( benim olayım tamamen alışamamış olmam dı )
-
topic hortlamıs yaa.. Yaklasık 3,5 Yıl geçmiş...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
Ben özellikle polarize gözlük almıştım (araba kullanırken çok işe yarıyor)
Motorda siyah vizör aldım güneş gözlüksüz kullanmak daha keyifli...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
yamyamaha adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben bu filtreli miltreli gozluklerden almıştım ama alışamamıştım sıcaktan eriyen asfalttı garıp bir kırıstalimsi şekilde gosterıyordu yani su ve yag olmayan yerlerdede insana acaba dedirtiyordu artık kullanmıyorum ve kendimi daha guvende hıssedıyorum ( benim olayım tamamen alışamamış olmam dı )
normalde de gözlük kullandigim icin taktigim bütün gözlüklerin polarize olmasina dikkat ederim ve herhalde görülebilecek herseyi görmüsümdür ama senin dedigin olaya benzeyen birseye rastlamadim. bu yaz özellikle dikkat edecegim, ilginc geldi ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler