:shock:
:D
R1 gerçekten süper makina ya... Dün ilk kez bindim. Mest oldum mest....
Honda Türkiye'de Yamaha ve Kawasaki markalarından daha fazla tercih ediliyor. Bunun nedeni motor aksamının en iyi olması, dolayısıyla sorunsuz bir makina olması ve özellikle Yamaha'ya oranla daha kaliteli olması. Yanlış anlaşılmasın ben Yamaha hastasıydım ancak Honda'ya bindikten sonra Yamaha'ya pek bakmıyorum artık. Bir de sport modelleri race modellerine göre daha rahat. Uzun yolda çok daha fazla hissediliyor. Aynı sınıf motorların zaten birbirlerine göre çok az farkları var. Birinin eksisi, diğerinin artısı, v.s... Tavsiye edilen motorlar :
Honda CBR 600F Sport
Yamaha YZF R6
Bu arada R6, R1'den daha fazla tuttu. Piyasası çok hareketli. Sağlam makina... :D
2004 model R6 ve CBR cok guzel olmus bence aralarindaki rekabet dahada kızısacak gibi bu rekaber fiyatlarada yansirsa cok iyi olur
arkadasım bence 600 luk bır makına al eger paran varsa sıfır alman tercıhımdır honda alman daha ıyı olur 600 rr gıbı bu bence tabı
yamaha R6 alacaksın devam edeceksin düşünmene oflamaya puflamaya gerek yok en uygun yamaha R6
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
ilk defa otomobil kullanacak birine ferrari enzo al dermisin? (o kadar zenginse bile)
anladıgım kadarıyla ilk motorun olacak ve sen R6 falan yazmıssın.
bence 4-5 ay (en az) kullanmak ve alışmak için twister tarzı bir motor almalısın. motosiklet uzaktan görüldüğü kadar basit bir olay değil.
R6 3 saniyede 100 km ye cıkıyor ve yeni baslayan birisi için çok çok çok fazla...
yinede sen bilirsin
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
hmustak adlı üyeden alıntıHayırlı olsun, hangisini aldın?hmustak adlı üyeden alıntı
cbr600f 'i aldım 2 ay kullandım sattım. Derli toplu değildi, insan kullanınca anlıyor. Şuanda motor yok ama bi suzuki var anlaşırsak tekrar alıcam
Suzuki alma bence. Alacaksan ya 600F ya 600RR ya da R6 al. Bu arada R1 falan hikaye... Honda 1000RR ile olayı bitirdi. Mükemmel makina. 2005 sonu kasa değişikliğinde ben de 1000RR alacağım.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Hersene kasa yenileyim millete motorunun degistirtiyor bu honda2005 sonu kasa değişikliğinde ben de 1000RR alacağım.
neden suzuki almayayım? Teknik servis mi sorun, tip, duruş, 2.el piyasası mı?
hocam varsa paranki var gibi gozukuo 2004 r1 al ben 2003 u ile 3 haftalik uykusuz gecesiz gunduzsuz bi ask yasadim hasta oldum alete kaldirmayi bilirsen harbi take off yapiyo alet...
suzuki alacaksan yine cok paran varsa hayabusa 1300 alabilirsin ama cok para...
yada benim hayallerim olan gsxr750 nin 98 ini alabilirsin sradleri
ama ciddi olarak ogrenemediysen daha biraz daha dusuk cc motorlarla devam et.
ve durabilecegin kadar basmayi unutma
bence sen 600 bir makine al ve güzelce bi piş ondan sonra 1000 cc lere geçersin...
boy sen ne haber dostum yaa nerelerdesin 600f SS ne alemde ne zaman satacaksın haberim olsun ona göre. görüşemiyoruz uğra yanımıza ara sıra..
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)