Honda Nx4 Falcon Egsoz Boyama
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Matkap ucuyla zimparalarken, egzozu islatmak gibi br sey yaptin mi? Puf noktasi var mi zimparanin?
-
Bakalım daha önce deneyenlerde olduğu gibi ısıdan dolayı boya atacak mı? Başlığı unutma birkaç bin km sonra tekrar yaz buraya bekliyoruz
-
elinize sağlık güzel çalışma olmuş.
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
-
rumelian adlı üyeden alıntı
Matkap ucuyla zimparalarken, egzozu islatmak gibi br sey yaptin mi? Puf noktasi var mi zimparanin?
walla kardeşim bende acemiydim ilk defa yaptım.hafif sararma ve pas oldugu için zımpara gereği duydum öyle püf noktası falan bilmiyorum yani.ama fırçaladığın malzemeyi ve matkabı sabit tutararak zımparaladınmı gayet güzel temizliyor.
buberk adlı üyeden alıntı
Bakalım daha önce deneyenlerde olduğu gibi ısıdan dolayı boya atacak mı? Başlığı unutma birkaç bin km sonra tekrar yaz buraya bekliyoruz
bende en az sizin kadar merak ediyorum sonucunu.ama işim sebebiyle çok fazla km yapma imkanım olmuyor bi geziye falan cıkarsam inşaallah unutmam buraya yazarım sonucunu.
FatihC adlı üyeden alıntı
elinize sağlık güzel çalışma olmuş.
teşekkür ederim
-
bende seneye boyucam fakat zımpara işimi görmez mi? sizin uygulamaya bayıldım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)