beyaz lastik yanağı yaptım(boyadım).
Reklamlar
-
Reklamlar
-
atması bir yerde normal çünkü lastik esnediği için uyguladığın boyada çatlaklara sebep oluyor.Yanaklar var beyaz aklına gelmiştir mutlaka ebat ı bulamadın sanırım
-
gursus adlı üyeden alıntı
atması bir yerde normal çünkü lastik esnediği için uyguladığın boyada çatlaklara sebep oluyor.Yanaklar var beyaz aklına gelmiştir mutlaka ebat ı bulamadın sanırım
tubeless lastik olduğu için yanaklarda havayı sıkıştıramadığı için tavsiye edilmiyor.
-
rm125 adlı üyeden alıntı
tubeless lastik olduğu için yanaklarda havayı sıkıştıramadığı için tavsiye edilmiyor.
Bir arkadaşım GV250 sinde 3 seneden fazladır kullanıyor beyaz yanak, herhangi bir sıkıntı yaşamadı şimdiye kadar.
Boyayı kaç kat atarsan at mutlaka çatlayacaktır
Motosikletli Kaplumbağa...
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Bir arkadaşım GV250 sinde 3 seneden fazladır kullanıyor beyaz yanak, herhangi bir sıkıntı yaşamadı şimdiye kadar.
Boyayı kaç kat atarsan at mutlaka çatlayacaktır
burda bi abimizin ön tekerinden boşanıp tekeri kitledi ve kaza yaptırdı. 3ay ayak alçı platin uğraştı durdu. ondan dolayı boya işinde ısrarcıyım teşekkür ederim
-
Arkadaşım boyayı kat kat yaptığın için atıyor büyük olasılık,Lastik esnek kat kat yapılan boyada orada bayağı kalın bir tabaka oluşturuyor ve en ufak esnemedede kırılıyor
Yapabileceğin en ince kıvamda yapar isen sorun olacağını zannetmiyorum,boyanın kalitesinide sorgulamak lazım
-
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Arkadaşım boyayı kat kat yaptığın için atıyor büyük olasılık,Lastik esnek kat kat yapılan boyada orada bayağı kalın bir tabaka oluşturuyor ve en ufak esnemedede kırılıyor
Yapabileceğin en ince kıvamda yapar isen sorun olacağını zannetmiyorum,boyanın kalitesinide sorgulamak lazım
teşekkür ederim :D markası delta nette de iyi sayılıyor sentetik tinerle mi inceltiyorduk?
-
boya deilde,korna senkronuna bayıldım
-
Üzerinde sentetik yada solvent bazlı yazıyorsa tabiiki sentetik tinerle inceltebilirsiniz,ama selülozik yazıyorsada selülozik ile inceltin
Sentetik boyalarda selülozik tiner ile inceltilebilir ama boyanın dayanımını etkiler,
selülozik boyalar ise sentetik tiner ile inceltilemez,boya bozulur tabiri caizse yoğurt olur
-
24 Temmuz 2013, 21:10
tiner selülozikmiş :D boyanın üzerinde sadece lastik boyası yazıyor o kadar
---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:04 ----------
Üzerinde sentetik yada solvent bazlı yazıyorsa tabiiki sentetik tinerle inceltebilirsiniz,ama selülozik yazıyorsada selülozik ile inceltin
Sentetik boyalarda selülozik tiner ile inceltilebilir ama boyanın dayanımını etkiler,
selülozik boyalar ise sentetik tiner ile inceltilemez,boya bozulur tabiri caizse yoğurt olur
teşekkürler
-
25 Temmuz 2013, 23:07
Yanağı janta geçirmeyip yapıştırsak?
-
26 Temmuz 2013, 00:08
Zaten boya bu,neyi nereye geçiriceksiniz?
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
-
26 Temmuz 2013, 01:28
Zaten boya bu,neyi nereye geçiriceksiniz?
boyayı degıl bunları...
-
26 Temmuz 2013, 02:05
Yanlız bu boya akar da fren diske balatalara felan gelmez dimi ? Yağmurda, suda felan ??
-
26 Temmuz 2013, 02:10
Ben biraz farklı bir yorum yapacağım . Sanki eskitilmiş gibi bir görüntü olmuş çatlayınca hoş durmuş bence . Ön lastik daha kötü bana göre . Bence önüde çatlatın
-
27 Temmuz 2013, 05:50
beko12345 adlı üyeden alıntı
Ben biraz farklı bir yorum yapacağım . Sanki eskitilmiş gibi bir görüntü olmuş çatlayınca hoş durmuş bence . Ön lastik daha kötü bana göre . Bence önüde çatlatın
arka simetrik döküldü önse sadece çatladı atmadı ben de tam olayı anlayamadım
-
29 Temmuz 2013, 02:36
boya yerine atlas marka lastik yanağı kullanabilirsin. etiket oto malzemesi satan yerlerden 50 60 tl ye alabilirsin.
-
29 Temmuz 2013, 02:48
rm125 adlı üyeden alıntı
arka simetrik döküldü önse sadece çatladı atmadı ben de tam olayı anlayamadım
Ön amortisörler darbeyi güzel absorbe ediyor, chopperların arka amortisörler hepsinde çok zayıf. Arka lastikler bu yüzden daha çok esnemiş ve boyalar dökülmüş. Bence lastik yanaklarına silikon astar çekin ve öyle boyayın. Kırılıp dökülmeleri azaltacaktır.
The man who knows everything chooses to know nothing...
-
29 Temmuz 2013, 11:39
lastikleri sisik vaziyette boyarsan daha uzun gider birde iyice kurumadan 2 ci katı boyamamak lazım.
-
29 Temmuz 2013, 12:47
gv650i adlı üyeden alıntı
lastikleri sisik vaziyette boyarsan daha uzun gider birde iyice kurumadan 2 ci katı boyamamak lazım.
evet sorunu buldum sanırım ben kurumadan hepsini 3 kat attım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)