mondial zat 2.gun bozuldu:(
-
ilk aldıgım gun guzel gezdım
ikinci gun binemedim işlerim vardı
üçün gün sabah heyecanla bındım
mars basmıyo cok ugrastım olmadı
ayak marsı da calıstırmıyo
arabayla servıse gıdıp sordum
teli cıkmıstır falan dedıler
geri dondum baktım bişey cıkmamıs hersey yerlı yerınde
adamı aradım gelip bakmamız gerek ama yogunuz dedı
olece kaldı
sımdı sıtede bır sus olarak duruyo
akü gostergesı yeşile gecmiyo kırmızıda
bence akü bitti ama nasıl?alacakaranlık kuşagi
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
slm kardeşim, bilgilerimi senle paylaşmaya çalışayım...
bende de zat150 var,
yan sehpa açıkken çalışmaz
yan sehpanın kapalı olduğunu bilsen bile, o sehpanın temas ettiği müşür arızalı olabilir.
fren sıkıp ta marşa basıcan,
akü göstergesi motor çalışmazken zaten yeşil ile kırmızı arasındaki çizgide durması gerekiyo. yani motor çalışmazken bu görüntü normal...
ben ist de olsaydım hemen basardım gaza, gelirdim yanına, çalıştırmaya çalışırdım.. inş problemin hemen çözülür...
-
dostum heyecan yapma fazla mondial 150 zat linkine gelirsden daha fazla yardım alabilirsin bence
-
motoru cift ayaklı sehbaya kaldirip kontak anahtarini on pozisyonuna getir ve 1-2 dk bekle sonra marşa bas. Bu bekleme süresi cok önemli ben öyle yapmadigim zaman zor calisiyor ancak bekledigim zaman marşa bastigim anda calisiyor.
-
CartaL adlı üyeden alıntı
motoru cift ayaklı sehbaya kaldirip kontak anahtarini on pozisyonuna getir ve 1-2 dk bekle sonra marşa bas. Bu bekleme süresi cok önemli ben öyle yapmadigim zaman zor calisiyor ancak bekledigim zaman marşa bastigim anda calisiyor.
Cartal haklı sehpaya kaldırıp kontağı çevirdikten sonra biraz bekle.frene basmayı unutma.Umarım işe yarar
-
nevzat arkadaşımın dediği gibi ufak bi arıza vardır. bunlar olabilir. hemen endişelenme
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
üzülme, gerçekten de bir sorun varsa kitabi bir dille e-mail yoluyla genel merkeze bildir, yardımcı olacaklarını sanıyorum
-
ohooo çaylak motoru çoktan çalıştırıp turlamış bile topiği 14-04-06 da açmış yaw
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler