Sen bisikletle 14 günde 3000km yaptıysanmusti81 adlı üyeden alıntı
yarından itibaren bisiklete binimiyorum !
Günde 215km mi yaptın yani
Sen bisikletle 14 günde 3000km yaptıysanmusti81 adlı üyeden alıntı
yarından itibaren bisiklete binimiyorum !
Günde 215km mi yaptın yani
kardeş senin motordan birde ben almayı düşünüyordum ama sadece makinesini bende bir moblet vardı 85 km hız yapıyor ona takmayı düşünmüşdüm vitesli die amacım rampaları 2 kişi çıkmak. sen bilirsin rampalarda çekişi nasıl km de kaç litre yakıyor vede çalışması ayakdan mı... senin modifiye işini gelince yapacak tek bişey var ozaman hızın baya artar ama kalkış hızın düşer ve bayırlarda erken yorulur motorun arka dişliyi ufaltman lazım ozamn max hız artar işde... ama o motorla fazla hız zararlı benim mobletim 85 km hız yapmasına rağmen yapmıyorum çünkü şehir içinde o hıza luzum yok bu motorlar pratik iş içindir saygılar.....
eger kavrama kayıslı ise mobyletlerde eskiden kavramada 3 bilya vardı onu 2 bilya yapıoduk hiç olmadı çift silindir yap ve kayışın en incesinden takmaya bak ve arkadaşın dediği gibi arka dişliyi ufak tak
::tutkuy::
bendede aynı motortan var abi kagıt gibi daha sürat yok ama sağlam motor.
MuraD THSDLN
biraz daha aydınlatıcı bilgi verirsen daha iyi olur 64 cc motorla kaç km hız yapıyorsun,ne kadar hız yapmasını istiyorsun ama 64 cc lik motordan fazla bişey bekleme 70 km görüyorsa yeterli fazlası motor ve senin için zaralı
Arkadaş o mobileti satalı çok olmuştur gibime geliyor.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)