Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

motorumun durmadan istop etmesinden bıktım acıl yardım

REKLAM ALANI

Alıntı blt_59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk çalıştırmada motora fazla benzin vermeye yarayan zamazingo,sendeki nasıl bilmiyorum,büyük ihtimal sol elcigin hemen attındadır,çekili kaldıysa saglıklı çalışmaz motoru,bi kontrol et,ve fazlada ugraşma götür onu,çok basit bişeyi vardır,ugraşarak daha büyük meseleler açma başına..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------

biz bu formda,yolda giderken arka tekeri kilitlenen o çok övdügünüz JAPON motorlarının konularınıda okuyoruz,hiç tereddütümüz olmuyo,hatta bi tarafımızla gülesimiz geliyo bazen ama kendimizi tutuyoruz,sen kendini iyi hissetmek istiyosan bi japon formu bul çıkma oradan,110 cc le içeri alırlarsa
    tessekur ederım ama dedıgınız yerı bulamadım motorun her yerıne baktım!!

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------

hocam bıde egzozdan garıp sesler gelıyor tıkanmıs olabılırmı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    sol elcikte korna tuşunun altında ( N ) harfi var gördünmü o meret..ileri iteceksin onu,sola dogru çekili kalmasın.olması gerek pozüsyon o gördügün.[IMG][/IMG] eksozdan gelir çıtlama sesleri felan kafaya takma sen onu..

Alıntı blt_59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sol elcikte korna tuşunun altında ( N ) harfi var gördünmü o meret..ileri iteceksin onu,sola dogru çekili kalmasın.olması gerek pozüsyon o gördügün.http://<a href="http://bit.ly/c25MCx...md.png</a></a> eksozdan gelir çıtlama sesleri felan kafaya takma sen onu..
    hocam sizide yoruyoruz ama sımdı o dedıgınız yere baktım kablo gecıyor ama oyle tus yok yanı sola veya sağ goturebılıcegım
    ekranda N falan da yamıyo zaten sadece sınyaller hız bıde farlar gosterıyor bıde km
    hocam bide 1.çalıştırısımda noraml calısıyor 2.sınde boguk bı ses gelıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------

sımdı motoru calıstırmayı denedım kontak cevirdim debriyaj bastım ve motor calısmıyo!

HEROCAN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter
    SİZ EN İYİSİ MOTORUNUZUN MARKA VE MODELİNİ YAZIN ONA GÖRE Bİ ÇÖZÜM VEYA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞALIM

SORUN COZULDU ŞANS ESERİ BULDUM
    Motora benzın gitmiyomus boru yukarıya cıkmıs assaya ındırınce benzın gıtmeye basladı motor eskısı gıbı calısıyor artık yardımcı olmaya calısan herkeze tesekkuler.!!

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)