motorumun durmadan istop etmesinden bıktım acıl yardım
Reklamlar
-
14 Temmuz 2013, 12:50
blt_59 adlı üyeden alıntı
ilk çalıştırmada motora fazla benzin vermeye yarayan zamazingo,sendeki nasıl bilmiyorum,büyük ihtimal sol elcigin hemen attındadır,çekili kaldıysa saglıklı çalışmaz motoru,bi kontrol et,ve fazlada ugraşma götür onu,çok basit bişeyi vardır,ugraşarak daha büyük meseleler açma başına..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
biz bu formda,yolda giderken arka tekeri kilitlenen o çok övdügünüz JAPON motorlarının konularınıda okuyoruz,hiç tereddütümüz olmuyo,hatta bi tarafımızla gülesimiz geliyo bazen ama kendimizi tutuyoruz,sen kendini iyi hissetmek istiyosan bi japon formu bul çıkma oradan,110 cc le içeri alırlarsa
tessekur ederım ama dedıgınız yerı bulamadım motorun her yerıne baktım!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------
hocam bıde egzozdan garıp sesler gelıyor tıkanmıs olabılırmı?
Reklamlar
-
14 Temmuz 2013, 12:55
sol elcikte korna tuşunun altında ( N ) harfi var gördünmü o meret..ileri iteceksin onu,sola dogru çekili kalmasın.olması gerek pozüsyon o gördügün.[IMG][/IMG] eksozdan gelir çıtlama sesleri felan kafaya takma sen onu..
-
14 Temmuz 2013, 14:36
blt_59 adlı üyeden alıntı
hocam sizide yoruyoruz ama sımdı o dedıgınız yere baktım kablo gecıyor ama oyle tus yok yanı sola veya sağ goturebılıcegım
ekranda N falan da yamıyo zaten sadece sınyaller hız bıde farlar gosterıyor bıde km
hocam bide 1.çalıştırısımda noraml calısıyor 2.sınde boguk bı ses gelıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------
sımdı motoru calıstırmayı denedım kontak cevirdim debriyaj bastım ve motor calısmıyo!
-
15 Temmuz 2013, 01:47
SİZ EN İYİSİ MOTORUNUZUN MARKA VE MODELİNİ YAZIN ONA GÖRE Bİ ÇÖZÜM VEYA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞALIM
-
15 Temmuz 2013, 14:36
SORUN COZULDU ŞANS ESERİ BULDUM
Motora benzın gitmiyomus boru yukarıya cıkmıs assaya ındırınce benzın gıtmeye basladı motor eskısı gıbı calısıyor artık yardımcı olmaya calısan herkeze tesekkuler.!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)