Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Lifan Discovery 150 Zincir yağı sorunu

Motovento
    REKLAM ALANI
    ArMaĞaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LIFAN Discovery 150-9J 2011
    Selam Motorcu Kardeşlerim.. Motosikletimin zincirine çok öncelerden 15-40 yağ sürdüm aptallık ettim ve nerdeyse 2 aydır temizliyorum temizliyorum zincirim hala o yağla kirleniyo acaba vites kolumun orda ki dişliyimi temizlemem gerek ordağı kapağı sökersemde kapaktan hariç başka parça varmı o kapağın içinde.. Bu sorunu nasıl giderebilirim lütfen yardım edin..
    Motosikleti İcat Ettiği İçin Şeytana Minnettarım..!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    O kapağı sökerek doğrudan ön dişliye ulaşırsın. Bulabilirsen gazyağı ve fırça ile zinciri sökmene gerek kalmadan bu şekilde o bölgeyi de gayet güzel temizlersin.

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    o kapağı sökerek içini gazyağı ve fırça yardımıyla temizle. kapağın altında yatanları tahmin edebiliyorum

Motosikleti
    teşekkürler mazotla yıkıyorum uzun zamandır aynı oluyo o kapağı sökeyim bende birazdan teşkkür ederim

dockerengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 > CBF150 > CRF250L > XZ250R 4V > ?
    10-45 yağ neden zinciri kirletsin anlmadım ama senin derdinin çaresi gaz yağıdır. Bulabilirsen bir cam sil kutusuna koyup zincire sık. Kirler kendi kendine akacaktır. Gerekli görürsen de herhangi bir fırça(Diş fırçası vs) kullanıp temizle. Kolay gelsin.

Motosikleti
    Alıntı dockerengin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10-45 yağ neden zinciri kirletsin anlmadım ama senin derdinin çaresi gaz yağıdır. Bulabilirsen bir cam sil kutusuna koyup zincire sık. Kirler kendi kendine akacaktır. Gerekli görürsen de herhangi bir fırça(Diş fırçası vs) kullanıp temizle. Kolay gelsin.
    zincir simsiyah oluyor kirleri janta oraya buraya ve pantolonuma kadar atıyor bunun için sordum

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    vıtes cubugu contası yag kacırmıyor degılmı belkı ordan akarak gelıyordur temızledıkce yaglanması anormal geldı on dıslı kapagını acıp balata temızleyıcı al bıtane 5 tl en fazla sık ıyıce temızle artanınıda zıncıre sık sonra bı zıncırı yagla guzel bı zıncır yagıyla bal dok yala olur . en ıyı yag temızleyen sey balata temızleyıcı tınerden ıyı temızler

Motosikleti
    Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vıtes cubugu contası yag kacırmıyor degılmı belkı ordan akarak gelıyordur temızledıkce yaglanması anormal geldı on dıslı kapagını acıp balata temızleyıcı al bıtane 5 tl en fazla sık ıyıce temızle artanınıda zıncıre sık sonra bı zıncırı yagla guzel bı zıncır yagıyla bal dok yala olur . en ıyı yag temızleyen sey balata temızleyıcı tınerden ıyı temızler
    Teşekkür ederim ama vitesten olduğunu sanmıyorum çünkü zincir yağı sıktığım zaman oluyo bence kuruyan yağ eriyo tekrar

dockerengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 > CBF150 > CRF250L > XZ250R 4V > ?
    Alıntı ArMaĞaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zincir simsiyah oluyor kirleri janta oraya buraya ve pantolonuma kadar atıyor bunun için sordum
    Siz ön dişli kapağını söküp gaz yağı yada başka bir maddeyle temizleyin. Belki de o kapağın içi tamamen pislik dolmuştur.

Motosikleti
    teşekkürler

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)