Lifan Discovery 150 Zincir yağı sorunu
-
Selam Motorcu Kardeşlerim.. Motosikletimin zincirine çok öncelerden 15-40 yağ sürdüm aptallık ettim ve nerdeyse 2 aydır temizliyorum temizliyorum zincirim hala o yağla kirleniyo acaba vites kolumun orda ki dişliyimi temizlemem gerek ordağı kapağı sökersemde kapaktan hariç başka parça varmı o kapağın içinde.. Bu sorunu nasıl giderebilirim lütfen yardım edin..
Motosikleti İcat Ettiği İçin Şeytana Minnettarım..!!
Reklamlar
-
O kapağı sökerek doğrudan ön dişliye ulaşırsın. Bulabilirsen gazyağı ve fırça ile zinciri sökmene gerek kalmadan bu şekilde o bölgeyi de gayet güzel temizlersin.
-
o kapağı sökerek içini gazyağı ve fırça yardımıyla temizle. kapağın altında yatanları tahmin edebiliyorum
-
teşekkürler mazotla yıkıyorum uzun zamandır aynı oluyo o kapağı sökeyim bende birazdan teşkkür ederim
-
10-45 yağ neden zinciri kirletsin anlmadım ama senin derdinin çaresi gaz yağıdır. Bulabilirsen bir cam sil kutusuna koyup zincire sık. Kirler kendi kendine akacaktır. Gerekli görürsen de herhangi bir fırça(Diş fırçası vs) kullanıp temizle. Kolay gelsin.
-
dockerengin adlı üyeden alıntı
10-45 yağ neden zinciri kirletsin anlmadım ama senin derdinin çaresi gaz yağıdır. Bulabilirsen bir cam sil kutusuna koyup zincire sık. Kirler kendi kendine akacaktır. Gerekli görürsen de herhangi bir fırça(Diş fırçası vs) kullanıp temizle. Kolay gelsin.
zincir simsiyah oluyor kirleri janta oraya buraya ve pantolonuma kadar atıyor bunun için sordum
-
vıtes cubugu contası yag kacırmıyor degılmı belkı ordan akarak gelıyordur temızledıkce yaglanması anormal geldı on dıslı kapagını acıp balata temızleyıcı al bıtane 5 tl en fazla sık ıyıce temızle artanınıda zıncıre sık sonra bı zıncırı yagla guzel bı zıncır yagıyla bal dok yala olur . en ıyı yag temızleyen sey balata temızleyıcı tınerden ıyı temızler
-
antilop_skul adlı üyeden alıntı
vıtes cubugu contası yag kacırmıyor degılmı belkı ordan akarak gelıyordur temızledıkce yaglanması anormal geldı on dıslı kapagını acıp balata temızleyıcı al bıtane 5 tl en fazla sık ıyıce temızle artanınıda zıncıre sık sonra bı zıncırı yagla guzel bı zıncır yagıyla bal dok yala olur . en ıyı yag temızleyen sey balata temızleyıcı tınerden ıyı temızler
Teşekkür ederim ama vitesten olduğunu sanmıyorum çünkü zincir yağı sıktığım zaman oluyo bence kuruyan yağ eriyo tekrar
-
ArMaĞaN adlı üyeden alıntı
zincir simsiyah oluyor kirleri janta oraya buraya ve pantolonuma kadar atıyor bunun için sordum
Siz ön dişli kapağını söküp gaz yağı yada başka bir maddeyle temizleyin. Belki de o kapağın içi tamamen pislik dolmuştur.
-
03 Temmuz 2013, 16:29
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)