scooter subab ayarı hakkında bilgi istiyorum
Reklamlar
-
herkeze merhabalar 4 ay önce 2006 model ramzey 125 lik bi scooter aldım ama sıfır trafiğe ben çıkardım. bakımlarını kendim yapıyorum. 5000 km yaklaştı subab ayarına gitmesi gerekirmi? ve birde üst kapağın ordan bi boru çıkıyor ve hava filtresine gidiyor uzun yolda 60 70 km yaptığım zamanlarda yağ atıyor nedeni ne olabilir? şimdiden teşekkürler..
Reklamlar
-
o boru katalizör abi silindire yagın dumanın ve o gördügün yagı hava filtresi sayesinde karburatöre ordan motorun içine yani pistona yolluyor ve motoru yagalamış oluyor gönderiyor ve motoru yaglamış oluyor bence sübab ayarı yap faydasını çoook görürsün
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
-
eyvallah kardeşim en kısa zamanda subab ayarı yaptıracağım
-
hiçbir ustanın ayarı fabrika ayarını tutmaz subab ayarı yaptırma km çok düşük ayrıca gerektırmez
-
hadi ya hiç yaptırmayayım yani ama motor 2006 model 5 ay önce çıktı trafiğe ayarı kaçmış falan olamazmı
-
Eğer sabah çalışmlarda sıkıntı çıkarmıyorsa veya sübablardan tuhaf sesler gelmiosa yaptırmana gerek yok
-
ilk çalıştırmada rolanti tutmuyo hiç gazla çalışıyo ve hafif sabit gaz verince tekliyo gibi ama biraz yol gidince düzeliyo subablardan mı yapar acaba
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Performans düşerse,motordan şıkır şıkır sesler gelirse,yakıt artarsa,sabahları çok zor çalışırsa ayar çekmek gerekir.
Ama 5000 km çok erken.
-
biraz daha bekleyeyim o zaman herkeze teşekkür ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)