Ortalama 10 milyara Çok güzel bir ikinci el bulabilirsin.. Modifiye derken edzozmu çanta cam vesairmi kastettiğin?
Ortalama 10 milyara Çok güzel bir ikinci el bulabilirsin.. Modifiye derken edzozmu çanta cam vesairmi kastettiğin?
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
kanuni nedir nasıldır?
baslangıç için iyi midir? daha iyi bi makine önerebilirmisiniz aynı fiata?
tesekkürler.
hocam fabrika çikisi motorda bozukluk varmis falan diyorlar sende hiç böyle bisey oldumu +resmi banada gönderirsen sevinirim alpaslan_867@hotmail.com
Grinin üzerine çok hoş olmuş.
Yandaki de benim kanuni. Üzerine yapıştırmalar yaptım, adamın biri iş yerime kadar arabayla takip etti, orjinal mi diye sordu gülmemek için kendimi zor tuttum.
Hani tofaşın 124 leri var hangi aksesuarı yaparsan kaldırıyor, kanuni de öyle her şey yakışıyor. Üye resimlerine ekledim yeni, yayınlandıysa oradan görebilirsiniz büyük resmini ve son halini
Free Motorcycle Team
ekonomik gelişmeye paralel olarak ülkemizde chooper tarzı motorları özellikle custom design ları görmeye başlamanın sewincinin hepinizle paylaşmak istiyorum.ileride daha güzel günler göreceğimize eminim
yaklaşık 2 senedir kanuni kullanıcısıyım.fiyatına göre gayet keyif alacğın makinadır.tamam bi suzukile yamaha la mukayese edemem ama.paraya göre düdük
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)