Ben motoru Temmuzda aldım.Şimdilik Kayseride bulunuyorum,bu yüzden sadece 2 ay kullanabildim.İlk motorumdu ve kullanmayı yeni öğreniyordum.Kayseride olduğum için de havalar erken soğudu ve motoru maalesef yatmaya aldım.Bu yüzden teknik olarak size bilgi verebilecek kadar iyi değilim.Ama motorumdan memnunum.Çalıştırırken sorun yaşanmasına gelince,birkaç gün çalışmayıp da ondan sonra çalıştırmak istediğimde biraz zaman alıyor ve jiklesini kullanarak çalıştırıyorum ama bir kere çalıştıktan ve biraz kullandıktan sonra sorunsuz çalışıyor.Motorun önünü yükseltmek ne gibi sorunlara yol açar bunu tam olarak bilmiyorum,ben görüntüsünü biraz değiştirmek için bunu yaptım.Bugüne kadar motorla sadece birkaçyüz km yol yaptım yani çok yeniyim.Modifiye işlerine aşağı yukarı 200 milyon harcadım.Şunu söylemek istiyorum.Bu motorla ilgili birsürü olumsuz şey söyleyen var ama ben motorumu seviyorum,sorun çıkarsa bile çözümünün kolay ve ucuz olacağını düşünüyorum bu yüzden çok dert etmiyorum.Bu motoru almak isteyenlere diyorum ki;alın ama benimki gibi modifiye yaptırın,şık olsun