Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

zx6r hararet 110 u gördü sarı bi su aktı

Motovento
    REKLAM ALANI
    tavsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar iyi günler şehir içinde uzun bi yol yaptım hararet 116 ya kadar çıktı. telefonla konuşmak için bi yere parkettim motor rölantide çalışıyordu yanına gittiğimde altında iki hortumdan sarımsı bi su akıyordu bayada akmış bide benzin deposu kaynamış resmen ağzını açtığımda fos diye benzin havaya uçtu yardımcı olursanız çok sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    su soğutmalımı tam bilmiyorum eğer öyleyse, su kaynayınca tahliyeden fazlalığı atmıştır korkacak birşey yok ama takviye yapmalısın eksilen suyu.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o suyun sarı olmasının nedeni antifiriz+saf su yerine radyatöre çeşme suyu koyulmasıdır.Çeşme suyu uzun vadede radyatör içinde paslanmaya yol açıyor.Paslanmada o suyun rengini kırmızımsı bir sarıya döndürüyor.Bence en kısa zamanda radyatör suyunu antifiriz+saf su ile değiştir/değiştirt derim.

Motosikleti
    zx6r
    hararet 116 da fan çalışıyor ise normal antifriz tammı kontrol edsen ii olur

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o suyun sarı olmasının nedeni antifiriz+saf su yerine radyatöre çeşme suyu koyulmasıdır.Çeşme suyu uzun vadede radyatör içinde paslanmaya yol açıyor.Paslanmada o suyun rengini kırmızımsı bir sarıya döndürüyor.Bence en kısa zamanda radyatör suyunu antifiriz+saf su ile değiştir/değiştirt derim.
    Aynen...Ki bir de fan devreye giriyormu ona dikkat edin.Termostatta sorun olabiliyor...
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    ben 107'den fazla gormedım. 107 sonrası fan devreye gırse dahı nasıl cıkmıs 117'ye. bır an once radyator ve sıvılarını kontrol ettır derım.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)