elektrikli bisikleti hibrit motorsiklete çevirmek
Reklamlar
-
15 Haziran 2013, 19:28
Bu arabanın aküsü farklıdır. Bemim akü olsa 380 km mümkün değil gidemez. Zaten param olsa 4500 tl çok güzel hibrit motorsikletler var onlardan alırım. Bana kullanımı kolay olan(mümkünse scooter), yokuş çıkabilen, fiyatı 1000-2000 tl arası motorsiklet tavsiye edebilir misiniz? Belki bunu modifiye etmeye hiç bulaşmadan direk satarım. En azından 1300-1400 tl eder.
Reklamlar
-
15 Haziran 2016, 01:56
kardeş,
12 volt motora ve aküye sahip, 800-850 watt gücünde bir elektrikli motorsikleti çanta tip küçük jeneratörle yürütebilirsin.
çanta jeneratörlerin 12 volt akü şarj çıkışı var, yüksek amper olmasada küçük bir motoru akü bititğinde yürütür diye düşünüyorum.
bu jeneratörlerden kullandım, 220 çıkışını sadece, taktığın aletin çektiği ampere göre devirleniyor, 220 yi doğrudan şarj sistemine verip yürütebileceğini sanmıyorum, beyni yakabilir.
doğrudan aküyü 12 voltla şarj ederek yapabilirsin gibi geliyo bana, tabi heneratöe 12 voltta ne kadar temiz çıkış sağlıyor bilemem.
daha büyük ve yüksek voltlu motorlar için 12 volt çıkışına elektronik bi takviye ile voltaj yükseltebilirsen işe yarayabilir. 220 şarjıyla yolda da gideyim dersen işin daha karmaşık o kadarını bilemem, hem aküye hem motora standart beyin yetmez.
Trafikte bir yanlış bütün doğrularınızı götürebilir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)