yani arkadaşlar olay bakalım kaç basıcak olayı değildir...Engin Beyle biraz ahbaplığımız vardır...Ama sen son telefonda hatırlayamadı beni... kafa 1500 adamda tabi...ginger kardeşime bi cbf indirimi yaptırayım dedim bayağı ağladı yani...çaresiz bi işe yaramadık...neyse Engin abiden duyduklarım ve benim görüşlerim şöyle ...
arkadaşlar bu motorla 120 görürsünüz ama hemen değil...motor birden 120 ye asla çıkmaz...sekmanlar piston bi kendinib bulsun yatakta yerlerini benimsesin olay budur...yani açılma denen olay...zamanla...aman basmayın fazla...bi deneme yapak diyosan ilerleyen aylardaki performansına etki edersin...bazı tipler var piyasada...der ki...motoru aldığın gibi köklemeye başla kökle ki alışsın...taam kökle ama 6 ay sonra bütün parçalar 2 yıllık aşınma yaşar...
önemli olan rodaj devresinde...parçaların kaynaşması...size şimdi mynet adresimdekiyamahadan Nihat abinin bana attığı maili yazacağım...buyrun bakın...yani bunlar masa bşında olan şeyler değil...motorunuzu ömrü için bunlaarı uygulayın...birazdan aynen yazarım...Yamaha ile de irtibatımız var...biraz beklerseniz...