[İnsanlar "mantıklı cevap veremeyecek duruma geldiklerinde", saldırma yöntemine kayarlar....
Bence tecrübesi olana saygı duyun...Yaşınızın gerektirdiği gibi konuşun...Yoksa o motor gelir döner başka yere monte olur...]
haklısın johnycim tecrübeye saygı göstermedim. bu yüzden herkesten özürdilerim...
sendede şu dikkatimi cekti (İnsanlar "mantıklı cevap veremeyecek duruma geldiklerinde", saldırma yöntemine kayarlar....) bu sözü kendin söylediğin halde (Yoksa o motor gelir döner başka yere monte olur...) böyle bişey söylüyosun. burda bi celişki var... bunada bi cvp yazmak isterdim ama iş maksatını aşıyo... bide sen motorunun rodajını yapmadın heralde titriyonda ( ) neyse ben gene maksadımı aştımmm...
infrared: abi tavsiyelerine uyamadım motor gelir gelmez bastım bastım ilk günden dökülmeye basladı ewe gider gitmez servise götürcem.
motorda "klonometre teli koptu (140 dedi cıt diye bi ses geldi...) ne hız gösteriyo nede yapılan yolu, sinyal kolu bozuldu actım yaptım ama gene takılcak diye sinyal vermeye cekiniyorum, stoplar calışmıyo, depo şaşiye deyiyo (devir 4000-5000 arası) acayip bi ses cıkartıyo ve zincir şasiye deyiyo... ama hala nerde yanlış yaptığımaı anlayamıyorum cin malı almaklamı rodaja uymamaklamı