SPY 5000M 2-way motosiklet alarmi
Reklamlar
-
14 Nisan 2016, 16:24
emc2 adlı üyeden alıntı
sinyalleri bağladım ancak sağ sinyalden çektiğim kabloyu bir sarıya, sol sinyalden çektiğim kabloyu bir sarıya takınca (ikiside bağlıyken alarm beyni kumandadan komut verildiğinde kesiyor yapılacak işlemi) çıt çıt ses geliyor. yalnız sarıya bağladığım kablolardan birini iptal edince sinyaller yanıyor alarmı açıp kapayınca. kablolamada sıkıntı yok. hangi tarafı bağlarsam o çalışıyor. ikisini bağlayınca sistem duruyor. acaba fazla yük biniyorda alarma kendini korumaya mı alıyor.
link attigim kablolama planina göre sorun olmamasi lazim. eger o plan senin motora göre ise
fazla yük sorun olamaz, alarm +12'yi dogrudan röle ile sinyallere gönderiyor.
yunusus adlı üyeden alıntı
Anekterim imolu tamam evet. Ama normal sartlar altinda anahtar kontaga takili vaziyetteyken calistirmasi gerekir mantiken. Fakat calistirmiyor. Mars vuruyor ama calistirmiyor. Ayrica bu mikrodalga dalgasi da calismiyor
etrafinda geziyorum horon tepiyorum falan ama i ih yemiyor. Anca dokunacan edecen bilmem ne
kumanda da mikrodalga on/off ayari vardir - muhtemelen o ayardan kapali veya hassasiyet ayarinda sorun vardir.
● hız sınırlarına uy / trafiğin akışkanlığını takip et / hızını görüş ve duruş mesafene göre ayarla ● sürüş şekli ile kimseyi hataya zorlama, tehlike yaratma ● diğerlerin öküzlüklerini telafi edebilmek için pay bırak
Reklamlar
-
21 Nisan 2016, 19:23
Merhaba , bunu yamaha servisi takar mi . Garantiye birsey yaparmı ?
Teşekkürler
-
23 Nisan 2016, 16:49
ülkede servislerin motoru garantiden cikarmak icin bahane aradiklari gercegini göz önünde bulundurursak muhtemelen ilk olayda, örnegin gösterge su aldiginda; bu motora alarm taktirmisiniz, göstergenin su almasi alarm ile uzaktan yakindan alakasi olmadigi halde motorunuz garanti disi kalmistir diyebiliteleri yüksestir..
yamaha servisi alarmin montajini yapar mi, istersen birde yamaha servisine sor.
-
26 Nisan 2016, 13:11
Daha önceki sayfalarıda okudum açıklayan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Bu uyarı mavi ledi bende devamlı hızlı hızlı yanıp sönüyor bundan ne anlamalıyız açıkta olsa alarm kapalı da olsa aynı hep.
Bende motoruma kendim taktım vaktim dar olduğu bir zamandı ve sadece akü bağlantılarını kahverengi kabloyu şase bağlantısını yaptım.
"Edeple gelen lütufla gider"
-
26 Nisan 2016, 15:46
öncelikle asagida hangi sekile göre led uyari verdigini tesbit et ve hemen devaminda yazdigim durdurma yöntemlerini uygula..
herseyden önemlisi ise; baglantilarin dogru yapildigini tekrar kontorl et, özellikle kahve rengi kabloyu kontak anahtarin cikis kismina (veya es deger bir noktaya) bagladigini teyit et.
Bu kabloyu hic baglamamak veya yanlis yere baglamak alarmin sürekli olarak tetiklenmesine neden olabiliyor.
alarmin led'i sunlari isaret eder:
- Alarmin aktif olma durumunu - iki saniye icinde iki kez
- Alarmin sok sensörü alarmi tetiklediginde - iki saniye icinde dört kez, alarm kapatilmis olsa bile bu uyari devam eder, durdurmak icin kontagin acilmasi gerekiyor..
- Alarmin kontak ile tetiklendiginde - durmaksizin sürekli yanip söner, durdurmak icin alarmin kapatilmasi ve kontagin acilmasi gerekiyor..
-
27 Nisan 2016, 00:52
Arkadaslar R25 te kullanan varmı bu alarmı?
-
27 Nisan 2016, 11:06
forzaBJK adlı üyeden alıntı
öncelikle asagida hangi sekile göre led uyari verdigini tesbit et ve hemen devaminda yazdigim durdurma yöntemlerini uygula..
herseyden önemlisi ise; baglantilarin dogru yapildigini tekrar kontorl et, özellikle kahve rengi kabloyu kontak anahtarin cikis kismina (veya es deger bir noktaya) bagladigini teyit et.
Bu kabloyu hic baglamamak veya yanlis yere baglamak alarmin sürekli olarak tetiklenmesine neden olabiliyor.
alarmin led'i sunlari isaret eder:
- Alarmin aktif olma durumunu - iki saniye icinde iki kez
- Alarmin sok sensörü alarmi tetiklediginde - iki saniye icinde dört kez, alarm kapatilmis olsa bile bu uyari devam eder, durdurmak icin kontagin acilmasi gerekiyor..
- Alarmin kontak ile tetiklendiginde - durmaksizin sürekli yanip söner, durdurmak icin alarmin kapatilmasi ve kontagin acilmasi gerekiyor..
sanırım kahverengini bağladığım yerde bir sıkıntı var kontak açıldı uyarısını göremiyor alarm ondan kaynaklanıyor. Çok teşekkür ederim bir ara söküp tekrar bağlayacağım sonucu yazarım tekrar.
"Edeple gelen lütufla gider"
-
28 Nisan 2016, 15:06
Nuansiyen adlı üyeden alıntı
Merhaba , bunu yamaha servisi takar mi . Garantiye birsey yaparmı ?
Teşekkürler
Grantiye bişi yapmıyormuş ama beyin alarm yüzünden yanarsa granti düşü kalır dedi Baydar. Ve Baydar takmiyomus
-
29 Nisan 2016, 11:32
-
10 Mayıs 2016, 21:48
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayenizde bu alarmı aldım crf 250 L 2016 MOTORUMA taktirdim otostart özelliğini kullanmak istedik ancak herşey tamam doğru marş basıyor enjeksiyon kontak herşey çalışıyor sadece benzin pompasi çalışmıyor bu konuda bir fikri olan varmıdir yardımınızı bekliyorum saygilar
-
10 Mayıs 2016, 22:35
Bende bu hafta taktırmayı düşünüyorum , serviste takıyorlar mis fakat elektrik bakımından garantisi iptal oluyormus
-
10 Mayıs 2016, 23:22
Ben r25imde kullanıyorum, çok memnunum, montajını kendim yaptım, garantiye etkisi varmı bilmiyorum, umursamıyorumda, motoru uzaktan çalıştırma ve durdurma fonksiyonunu bağlamadım, iki hafta boyunca motoru kullanmassam aküyü bitiriyor.
(Ayrıca konuyla alakasız olacak ama kumandamın tekinin ekranı kırıldı elinde işine yaramayan kumandası olan varsa satın alabilirim)
-
11 Mayıs 2016, 00:14
apia adlı üyeden alıntı
Ben r25imde kullanıyorum, çok memnunum, montajını kendim yaptım, garantiye etkisi varmı bilmiyorum, umursamıyorumda, motoru uzaktan çalıştırma ve durdurma fonksiyonunu bağlamadım, iki hafta boyunca motoru kullanmassam aküyü bitiriyor.
(Ayrıca konuyla alakasız olacak ama kumandamın tekinin ekranı kırıldı elinde işine yaramayan kumandası olan varsa satın alabilirim)
Forumdan Ayzek abi sayesinde ben akü arasına anahtar koydurucam ve sadece kullanmak istediğim zaman acicam
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
-
15 Mayıs 2016, 00:35
Bütün teknik ekip burada, bilirseniz siz bilirsiniz. Bana montaj gerektirmeyen bir alarm önerir misiniz?
-
16 Mayıs 2016, 13:08
S.a. arkadaşlar alarmı almak isitiyorum ama kullanan arkadaşlar mesafe ve cekimle alakalı bilgi verebilirlermi Benim evim 1. Kat altkat zemin onun altı kapalı otopar gibi düşünün oraya koyacagım acaba bu iki kat altta cekim konusunda sorumn yaşarmıyım bana yardımcı olursanız sevinirim motor R25 taktıran kullanan varsa bilgi verirse sevinirim..
-
16 Mayıs 2016, 15:16
Hocam 3. katta oturuyorum motor zemin kat girişinde duruyor, çekim konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım kolay kolayda sıkıntı olmaz çekim konusunda gayet başarılı bir ürün.
-
16 Mayıs 2016, 18:20
Alf@ adlı üyeden alıntı
S.a. arkadaşlar alarmı almak isitiyorum ama kullanan arkadaşlar mesafe ve cekimle alakalı bilgi verebilirlermi Benim evim 1. Kat altkat zemin onun altı kapalı otopar gibi düşünün oraya koyacagım acaba bu iki kat altta cekim konusunda sorumn yaşarmıyım bana yardımcı olursanız sevinirim motor R25 taktıran kullanan varsa bilgi verirse sevinirim..
çekim gücü epey iyi. sadece anteni konumlandıracağın yeri iyi seçmen lazım.
-
16 Mayıs 2016, 20:56
Arkadaşlar bu alarmla alakalı problem yaşayan var mı? Scorpio ile bu alet arasında kararsız kaldım. Açıkçası spy'a çin malı olduğu için biraz önyargılıyım.
-
25 Mayıs 2016, 11:14
alarmımı kaybetmısım sanırım sokmustum, yeni motor için tekrar alıcam ama bulamıyorum nerden bulucaz spy alarmı?
-
25 Mayıs 2016, 11:55
YouSuffer adlı üyeden alıntı
alarmımı kaybetmısım sanırım sokmustum, yeni motor için tekrar alıcam ama bulamıyorum nerden bulucaz spy alarmı?
http://www.motosikletalarmi.net/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)