SPY 5000M 2-way motosiklet alarmi
Reklamlar
-
21 Mayıs 2015, 14:25
maktama adlı üyeden alıntı
microdalga sensörünü bağladıysanız kumandadan aktif hale getirin. Nasıl yapılacağı yine açıklandı önceki mesajlarda.
kumandanin ayarlarindan [ ] simgesini surekli yanar sekilde sabitledim ve kaydetmistim zaten. darbe alinca kumandaya haber veriyor fakat yaninda durdugumda bisey olmuyor.
Reklamlar
-
23 Mayıs 2015, 08:46
microdalganında hassasiyet ayarı var microdalga cihazının üzerinde ufak bi yıldız tornavida ile hassasiyet ayarını yükselt
esetabu adlı üyeden alıntı
kumandanin ayarlarindan [ ] simgesini surekli yanar sekilde sabitledim ve kaydetmistim zaten. darbe alinca kumandaya haber veriyor fakat yaninda durdugumda bisey olmuyor.
SERT RÜZGARLAR YÜKSEK TEPELERDE ESER(ALINTI AKŞEMSETTİN HZ.)
-
23 Mayıs 2015, 13:49
sadi81 adlı üyeden alıntı
microdalganında hassasiyet ayarı var microdalga cihazının üzerinde ufak bi yıldız tornavida ile hassasiyet ayarını yükselt
hallettim. birisi ters yazmis parantez olayini. yanip sonme durumunda birakinca sensor calisiyor. su an sorun kalmadi. tesekkurler.
-
24 Mayıs 2015, 12:06
Arkadaslar,Kumanda da cekim gucu full gosterirken bazen bir anda hic cekmiyor.Cekmedigi durumda kilit tusuna basip sessiz moda aliyorm o an tekrar full cekiyor 10 dk sonra yine hic cekmiyormus gibi gozukuyor.Herhangi bir standby ayari felan mi var kumandanin.Bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
-
25 Mayıs 2015, 15:27
aynı problem bendede var
motoankara adlı üyeden alıntı
Arkadaslar,Kumanda da cekim gucu full gosterirken bazen bir anda hic cekmiyor.Cekmedigi durumda kilit tusuna basip sessiz moda aliyorm o an tekrar full cekiyor 10 dk sonra yine hic cekmiyormus gibi gozukuyor.Herhangi bir standby ayari felan mi var kumandanin.Bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
SERT RÜZGARLAR YÜKSEK TEPELERDE ESER(ALINTI AKŞEMSETTİN HZ.)
-
25 Mayıs 2015, 15:28
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Alarmın yeni bir özelliğini keşfettim. Motoru yatırınca. Otomatik olarak alarmı devreye sokarak çakarları yakıyor. Bu sayede farkedilmenizi sağlıyor.
-
04 Haziran 2015, 11:09
Nasıl bir mantığı vardır anlamadım ama hareket sensörünü kapattığımda çekim gücü artıyor.Odamda hiç çekmeyen kumanda full çekiyor.Antenle sensor birbirine çok yakın sinyal bozuyor olabilir mi?
-
13 Haziran 2015, 13:56
Arkadaşlar kumandanın pili haftada bir bitmekte.Sizde de aynı durum mevcut mu?
-
13 Haziran 2015, 17:44
motoankara adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar kumandanın pili haftada bir bitmekte.Sizde de aynı durum mevcut mu?
1000mAh'lik şarjlı pil kullandığında neredeyse 2-3 hafta arası, normal alkaline bir pil kullanıldığında 1 ayı aşkın götürüyor. Her halukarda 1 haftada bitmesi normal değil gibi.
-
15 Haziran 2015, 15:01
maktama adlı üyeden alıntı
1000mAh'lik şarjlı pil kullandığında neredeyse 2-3 hafta arası, normal alkaline bir pil kullanıldığında 1 ayı aşkın götürüyor. Her halukarda 1 haftada bitmesi normal değil gibi.
Çekim gücü çok az motor ile kumanda arasındaki bağlantı sürekli kopmakta.Eve yakın bir yerde durmamakta motor bunun bir etkisi olabilir mi?
Çünkü her iki kumanda da aynı durum mevcut?
-
29 Haziran 2015, 23:40
motoru yan yatirinca alarm otomatik devreye mi giriyor? :D
Pil meselsi normal degil sanirim, farkli marka pil kullanmayi denedin mi, ayrica bu devirde pil kullanilir mi daha yav. sarjli pil al derim, evde ne kadar pil ile calisan alet varsa sarjli pil ile donat, cikardigin normal pilleri atma ve duvar saati varsa orda hepsini bitir ve öyle pil dönüsüm kutularina at
-
01 Temmuz 2015, 10:58
forzaBJK adlı üyeden alıntı
motoru yan yatirinca alarm otomatik devreye mi giriyor? :D
Pil meselsi normal degil sanirim, farkli marka pil kullanmayi denedin mi, ayrica bu devirde pil kullanilir mi daha yav. sarjli pil al derim, evde ne kadar pil ile calisan alet varsa sarjli pil ile donat, cikardigin normal pilleri atma ve duvar saati varsa orda hepsini bitir ve öyle pil dönüsüm kutularina at
Şarjlı pil ile olayı çözdüm.2 haftada bir bitmesede şarja takıyorum
-
01 Temmuz 2015, 22:49
Dün sipariş verdim bugün elime ulaştı,biraz uğraş sonucu sinyalleri vs hallettim sorunsuz gibi görünüyor.
Fakat uzaktan durdurma özelliği için henüz doğru kabloyu bulmuş değilim,yarın devam edeceğim.Bütün sayfaları 2-3 sefer baştan okudum pembe-gri kablolar konusunda.
Killswtich butonunu söktüm siyah ve yeşil/kahve çizgili kablo lar var.Bulamadım devam ettiği yerdeki rengi.
-
01 Temmuz 2015, 23:51
mytheron adlı üyeden alıntı
Dün sipariş verdim bugün elime ulaştı,biraz uğraş sonucu sinyalleri vs hallettim sorunsuz gibi görünüyor.
Fakat uzaktan durdurma özelliği için henüz doğru kabloyu bulmuş değilim,yarın devam edeceğim.Bütün sayfaları 2-3 sefer baştan okudum pembe-gri kablolar konusunda.
Killswtich butonunu söktüm siyah ve yeşil/kahve çizgili kablo lar var.Bulamadım devam ettiği yerdeki rengi.
hocam, daha önce de bir arkadaşın bahsettiği gibi, sigorta kutusuna gidin, herhangi bir sigortayı söktüğünüzde motorun çalışması duran bir sigorta bulun(örneğin ECU sigortası), o sigortaya giren ya da çıkan kabloya pembe ve gri kabloları bağlayabilirsiniz; mesela sigortaya giren kabloyu söküp o kablonun ucuna pembe kabloyu bağlayın, gri kabloyu da söktüğünüz kablonun yerine sigortaya bağlayın, bu bağlama kısmı biraz çetrefilli olabilir, ben sigortaya giren 2 kabloyu da söküp zaten önceden almış olduğum kablolu su geçirmez sigorta muhafazasında birleştirdim. Yani o sigortayı sigorta kutusundan dışarı almış oldum sadece.
Ben hem killswitch kablosunu takip ettim hem de sigorta kutusunda kontrol ettim, kill switchden gelen kablo sigorta kutusunda "sigortayı söktüğümde motoru kapatan sigorta" ile aynıydı. Oraya müdahelemi yaptım, tabi motoru kapatabilen birden fazla sigorta olabiliyor.
DipNot: Ben halen 4lülere bağlantı yapıcam, bir tek o kaldı, gözümde büyüyor yapmak :D
-
02 Temmuz 2015, 16:19
Pek bilgimde yok motosikletle alakalı ama geçenlerde ucuz akülerden birtanesini duman çıkartacak derecede tecrübe edindim.Sele ayağı kabloyu sıkıştırınca şasiye değen kablo kısa devre yapmasına sebep olmuştu.Motor çalışmıyordu.Sigorta attı tabi,bende yerini öğrenmiş oldum.Sanırım odur,sabah bir deneyeceğim.
Sinyaller en kolayı.Ben direk onları taktım zati diğerlerini yapamadığım için 1 kere sigortayı attırdım o da ters kutpa değdirmişim onuda öğrendik
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:25 ----------
ucuz akü demişim yanlışlıkla.
Düzeltiyorum ucuz alarm
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------
Gri pembe kablo olayını motorumun servisine götürüp hallettirdim 5dakkada.Gerisini güzelce sabitlemek ve karmaşayı önlemek için ben hallettim.
Şimdi biraz kumandayı öğrenmeye sıra geldi.
-
15 Temmuz 2015, 11:51
Arkadaslar benim kumandalardan bir tanesinin ekranini kirdim
Elinde calismayan ama ekrani saglam kumandasi olan varsa satin alabilirim
Bu arada yeni tip metal cerceveli kumandadan benimki
-
15 Temmuz 2015, 12:08
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
apia adlı üyeden alıntı
Arkadaslar benim kumandalardan bir tanesinin ekranini kirdim
Elinde calismayan ama ekrani saglam kumandasi olan varsa satin alabilirim
Bu arada yeni tip metal cerceveli kumandadan benimki
Ebaydan de temin edebilirsiniz 8$ gibi bir fiyatı vardı sanırım.
-
17 Temmuz 2015, 01:27
bilginozi adlı üyeden alıntı
Ebaydan de temin edebilirsiniz 8$ gibi bir fiyatı vardı sanırım.
Ebayda arattim ama bulamadim tam linkini biliyorsan sana zahmet verebilirmisin
-
18 Ağustos 2015, 13:28
Link varsa alalım lütfen. Bende bulamadım ve kumandalarin ikisini de ekranı kırık.
-
18 Ağustos 2015, 15:43
apia adlı üyeden alıntı
Ebayda arattim ama bulamadim tam linkini biliyorsan sana zahmet verebilirmisin
ustunh adlı üyeden alıntı
Link varsa alalım lütfen. Bende bulamadım ve kumandalarin ikisini de ekranı kırık.
öyle 5-10 dolar değil ne yazık ki:
LM209 model kumandanın tanesi 25 dolar:LİNK
Tek başına satılan LM211 modeli kumanda ise bulamadım bile Ebay'de.
İki kumanda da aynı işi görüyor, sadece tasarımları biraz farklı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)