Xmax 250 scooterda ana üniteyi, anteni ve hareket sensörünü nereye yerleştirebiliriz. Uzaktan çalıştırma ve sinyal bağlantısını yapmayacağım. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
Xmax 250 scooterda ana üniteyi, anteni ve hareket sensörünü nereye yerleştirebiliriz. Uzaktan çalıştırma ve sinyal bağlantısını yapmayacağım. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
İstanbul Anadolu yakasında en uygun montajı kaç paradır bu alarmın? Motor Honda ps150i.
Arkadaşlar bugün alarmın WiFi si motoru birden bire görmemeye başladı. Şu an çalıştıramıyorum alarmı. Bilgisi olan yada yardımcı olabilecek varmı? Bu arada pili takıp çıkardım düzelmedi. Şarja koydum belki şarjı bitmiştir diye olmadı. Akü de sorun yok, motoru çalıştırdım olmadı.
Alarmin sigortasini kontrol et
alarm ünitesinden aküye giden + kablosunun üzerinde bıçak sigorta var. resimdeki mavi renkte.
Arkadaşlar tüm sigortaları değiştirdi usta. Akünün yanındaki ana sigorta da değişti. Ancak alarm yine çalışmadı. Olay şu. Tüm sigortalar değiştiğinde çalıştı alarm. Ama 1 saat sonra tekrar kilitledi kendisini. Kumanda çalışıyor. Ama kilit durumuna gelmiyor. WiFi çekmiyor gibi görünüyor.Problemi ne anlamadım. Yapan usta beceremedi sanırım. Salla pati bağladı zaten. Sadece alarm çalışıyordu diğer fonksiyonları zaten yoktu. Şimdi alarm da çalışmıyor. Yardım edebilirseniz sevinirim.
Dostlar Kontağı kapattıktan sonra 3 kere uyarı veren hatırlatıcıyı kapatmak mümkünmü...?
hayır diye biliyorum
bende bazen gecenin 3ü 4ü eve geliyorum
kontağı kapattıktan sonra o ses çıkmasın diye
motoru park et > kontağı kapat > alarmı kilitle > alarmı aç>aç>aç yapıyorum alarm ebediyete kadar devre dışı kalıyor
sonra motorun brandasını örtüp alarmı tekrar kilitliyorum sesli veya sessiz kafama göre
Alarm çok iyide bazı noktaları sinir ediyor.Ali'den aldığım alarm tam istediğim gibiydi ancak oda bazen özellikle alt katlarda kumanda çekmiyordu.Bunda da bu saçmalıklar.Merak edenlere link
http://s.click.aliexpress.com/e/z419PF2
Tabi spy5000m değil.Spy'ya benzeyen iyi bir alternatif.Mikrodalga sensörü ve hatırlatma uyarısı yok.Çok stabil ama çekimi kalitesi zayıf...
Bu Spy'daki hatırlatıcı uyarıya bir çözüm bulamazsam sökecem artık can sıkıcı halde dikkat çekiyor...
benim bir sorunum var
günlerden bir gün motoru parkettim
stop ettikten sonra 3 kere siren sesi geldi buraya kadar herşey normal sonrasında alarmı kilitle tuşuna bastım kumandadan alarm kilitlenmedi işim vardı oylece bıraktım
motorun üstündeki spy5000m düzgün çalışıyor ama 2 kumandada sinyal gönderipte alarmı kilitlemiyor
alarmın güç kablolarını çıkarıp taktım olmadı
spy 5000m mavi kutusunun arkasındaki code learning düğmesinden kumandayı tanimlamaya çalıştım yine olmadı
alarm düzgün çalışıyor gözüküyor ama kumandadan sinyal gitmiyor spy5000m alarm ile kumandası arasındaki iletişim yok oldu sorun ne olabilr?
Her gün motora binmiyorum. Aküyü bitirir mi? Bu alarm
Arkadaşlar merhaba, daha önce Kaan Elektronik ile sorun yaşayan oldu mu? Telefonla arıyorum defalarca cevap veren yok, kalkıp dükkana giidiyorum, elemenların elinde telefon kapıda güneşleniyorlar. Kumanda eşleştirme için gittim, sorunumu anlatıyorum, bizim bir usta var diyo, bağlantıları kontrol etsin falan. İlgilenmedi bile. Ne alakası var, kumanda eşleyeceksin, Satış sonraası destek yok. Anlaştığı yerle bir olup şirket mi kurdunuz? Çok sinirlendirdiler beni sabah sabah. Çin'den alırım bundan sonra daha ucuz, bende hata, Milliyetçiliğimiz tutuyor bazen ama işte... Adamını seçemiyorsun, dışarıdan bakınca adam gibi gürünüyor.
Arkadaşlar 2018 pcx için alarm ihtiyacım var. Spy 5000 ve spy 1000 arasında kaldım benim için önemli olan motorun direksiyonuna birisi dokunduğun alarm devreye girip ötmesi zincirim var ama dokunduklarındada ötmesini istiyorum. Sizce hangisini almalıyım uzaktan calıstırma falan ihtiyacım olmayan şeyler.
Pilli alarmlardan iki kez kullandım, (şu an idareten kullanıyorum) memnun kalmadım ancak çok memnun kalan arkadaşım da var. Biraz şans işi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
Garanti durumundan dolayı uzaktan çalıştırma ve sinyal bağlantılarını yapmayacağım. Bu nedenle spy1000m düşünüyorum. Sizce uygun mudur?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)