hayir kardes, bu alarm sana uygun degil.
● hız sınırlarına uy / trafiğin akışkanlığını takip et / hızını görüş ve duruş mesafene göre ayarla ● sürüş şekli ile kimseyi hataya zorlama, tehlike yaratma ● diğerlerin öküzlüklerini telafi edebilmek için pay bırak
ya bu cihazın kumandasının nasıl kullanıldıgına dair bir kullanım klavuzu yokmu?
Arkadaşlar emeginize sağlık, ben de bu alarndan aldım ve basit fonksiyonlarını sayenizde apacheme bağladım.
Arkadaşlar bende var Türkçe montaj detaylı isteyen olursa veririm ama anten verimsiz sele altından zor çekiyor denediniz mi
Beyler bi sorum olucak benim alarmda mikrodalga sensoru aktif hale getirip alarmi kurdugumda basliyor otmetye sanki bisey algilsmis gibi sizce ne yapmaliyim
arkadaşlar merhaba,
xmax 250 motoruma bu alarm sisteminden almak istiyorum, ancak forumda bazıları memnun kalmamış, bazıları memnun...bazısı aküyü bitirir diyor, bazısı şarjlı pil ile kullanıyormuş. Kafam karıştı, xmax 250 için bu sistemi kullanan var mıdır?
aküyü bitirmesi ancak yanlış bağlantı ile söz konusu olabilir. 3 motorumda da uzun süredir kullandım. hala daha kullanıyorum. 1 ay sonra dahi tek marş ile çalışıyor motor. piyasada alabileceğiniz en üst seviye alarmdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------
çevresinde 15 saniye herhangi bir şeyin hareket ettiğini algılarsa ötmeye başlar.
Arkadaşlar bi el atın,
Bugün akşama doğru motoru yikadim eve geldim. Üstünden 1 saat sonra motoru alarme aldım, alarm kurulu halde 2saat falan bekledi ama şimdi sürekli ötüyor. Kumandadan hareket sensörünü iptal ettim ama yinede ötüyor. Şimdilik alarmı kapattım. Neden yapar su gitmiş olabilir mi? Ama su gitme ihtimali düşük biyer de duruyor. Su gitmediyse sorun ne olabilir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
Sıkıntı gitti arkadaşlar. Büyük ihtimal su gitmişti şimdi güneşte beklettim bi tur attım geldim düzeldi.
● hız sınırlarına uy / trafiğin akışkanlığını takip et / hızını görüş ve duruş mesafene göre ayarla ● sürüş şekli ile kimseyi hataya zorlama, tehlike yaratma ● diğerlerin öküzlüklerini telafi edebilmek için pay bırak
İki gün önce bende motoru yıkadım sonra alarmı kuruyorum sürekli ötmeye başlıyo.alarmı acmadım ertesi gün düzeldi.hassasiyet ayarını bilen biri nasıl ayarlanıyor bi vıdeo celıp atsanız.
Merhaba alarmdaki mikrodalga sensörün ayarını tam yapamadığından alarmı kurmuyordum. Geçen yağmurdan 1-2 gün sonra motor durunca garip bir ses çıkardığını fark ettim. 2-3 gün sonra sesi biraz daha düzeldi ama hala sesi ilk geldiği gibi yüksek degil. Basına böyle bir şey gelen var mi? Hoparlörü nasıl kurutmalıyım
Uzun sure alarmi kullandim. Ana beyin sudan etkilenmiyor ama sensor su alirsa durdugu yerde devamli otmeye baslar. Tek cozumu var o da sensorun baglantisini cikarmak. Motorumu sattim. Simdi yeni motor ve yeni alarm alicam.
Bisey soyleyeyimmi? Ben bu meretin mikrodalga sensorunun calistigini hic gormedim. Yanina yaklasinca falan uyaracakmis vs hikaye. Halbuki kumandada hep aktif gorunuyor
Dostum aynısı benim de başıma geldi. Motoru yıkadıktan sonra alarmın buzzerı yani hoparlörü az ses çıkarmaya başladı. Kaan elektronikten 25 liraya yeni hoparlör sipariş verdim geldi taktım oldu. Şimdi eskisi gibi sesi çok yüksek çıkıyor.
konumladığın yer yanlış olabilir. yerini değiştirmeyi dene. led ampüllü kısım mutlaka üste gelsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------
buzzera su girince böyle oluyor. saç kurutma makinesini buzzerını kıçına 10 dakika daya, sesi düzelecektir.
merhaba arkadaşlar spy 5000m in üstündeki ses isaretinin ustunde kapalı (sessiz) var onu nasıl acıyorum
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)