SPY 5000M 2-way motosiklet alarmi
Reklamlar
-
22 Eylül 2016, 15:11
Arkadaşlar Merhaba,
Yeni aldığım motorda bu alarmdan var fakat kullanma klavuzuna sahip değilim daha önce foruma yüklenmiş bir arkadaş tarafından kılavuz. Fakat şu an aktif değil. elinde olan var ise yükleyebilirse veya mail atabilirse sevinirim. sayfaların fotografını cekmesi bile benim için yeterli olacaktır. Tuş kombinasyonlarını öğrenmem gerekli. şimdiden teşekkür ederim. Mail adresim.
tan_turk@hotmail.com
Rüzgar yüzümdeyse ,dertler gerimde...
Reklamlar
-
22 Eylül 2016, 17:17
Alarımı alırsam istanbul da montaj için yardım edebilecek var mı ?
-
22 Eylül 2016, 17:40
montaj için 100 lira istiyorlar, çok sanki.
-
22 Eylül 2016, 17:56
Eagle7 adlı üyeden alıntı
Alarımı alırsam istanbul da montaj için yardım edebilecek var mı ?
boş olduğum bir gece gelirsin hallederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------
tanselozturk adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Merhaba,
Yeni aldığım motorda bu alarmdan var fakat kullanma klavuzuna sahip değilim daha önce foruma yüklenmiş bir arkadaş tarafından kılavuz. Fakat şu an aktif değil. elinde olan var ise yükleyebilirse veya mail atabilirse sevinirim. sayfaların fotografını cekmesi bile benim için yeterli olacaktır. Tuş kombinasyonlarını öğrenmem gerekli. şimdiden teşekkür ederim. Mail adresim.
tan_turk@hotmail.com
türkçesini memlekette unutmuşum, elimde ingilizcesi vardı taratıp yükledim. umarım işini görür. okumakta güçlük çekiyorsan, farklı kaydet diyip zoom yapabilirsin.
-
22 Eylül 2016, 23:20
Güzel alet mesaj şöyle kalsın şuralarda
-
23 Eylül 2016, 11:33
Jemand adlı üyeden alıntı
boş olduğum bir gece gelirsin hallederim.[COLOR="Silver"]
Çok iyi olur. Teşekkür ederim
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
26 Eylül 2016, 19:28
-
30 Eylül 2016, 00:30
Bende en kisa surede alarm + gps takip ile zirhlicam canavari
-
Merhaba arkadaşlar. Bu gün SPY 5000m siparişi verdim ve yarın adresimde olacak. Motorumu satın aldım ama plakalar hazır olmadığı için servisten çıkarmadım. Servisle konuştum takarız dediler. Daha önce taktılar mı bilmiyorum, onun için endişeliyim. Yanlarında bulunacağım ve sizden isteğim bana biraz anlatabilirseniz kabloların tam olarak nerelere bağlanacağını, yanlış yaptıkları yerde müdahale etme imkanım olur. Kumandayla motor çalıştırma ve stop etme kısmını kullanmayacağım.
-
pitho adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. Bu gün SPY 5000m siparişi verdim ve yarın adresimde olacak. Motorumu satın aldım ama plakalar hazır olmadığı için servisten çıkarmadım. Servisle konuştum takarız dediler. Daha önce taktılar mı bilmiyorum, onun için endişeliyim. Yanlarında bulunacağım ve sizden isteğim bana biraz anlatabilirseniz kabloların tam olarak nerelere bağlanacağını, yanlış yaptıkları yerde müdahale etme imkanım olur. Kumandayla motor çalıştırma ve stop etme kısmını kullanmayacağım.
19 sayfa detayına kadar anlatılmış zaten. Daha neyini anlatalım?!!
-
Mesajım bulunsun
ekleriz motosiklete.
-
iyi güzel alarm fakat kontağı kapatınca 3 defa biplemesine sinir oluyorum.
-
zuluman adlı üyeden alıntı
iyi güzel alarm fakat kontağı kapatınca 3 defa biplemesine sinir oluyorum.
kilitle diye uyarı veriyor. hatırlatma.
-
Jemand adlı üyeden alıntı
kilitle diye uyarı veriyor. hatırlatma.
evet kumanda uyarıyor zaten. bu yüzden kontak bağlantısı yapmadım. darbede çalıyor sadece.
-
evet kumanda uyarıyor zaten. bu yüzden kontak bağlantısı yapmadım. darbede çalıyor sadece.
kahverengi kabloyu bağlamaz iseniz kontağı açtığınızı anlamıyor ki alarm, dolayısıyla 25 saniye sonra tekrar kitliyor kendini.
-
alarm kumandasında acık kilit düğmesine iki defa üst üste basarsan alarmı tekrar kurmuyor.
-
alarm kumandasında acık kilit düğmesine iki defa üst üste basarsan alarmı tekrar kurmuyor.
o komut motoru çalıştır komutu da o yüzden
-
Yanlışın var. Motoru calistiran yildirim seklindeki düğme.
-
Alarmi bu gun serviste takdirdim. Cok garip birsey oldu. Sadece kirmizi, 2 siyah ve kahverengi kabloyu taktirdim. Sinyalleri bile takdirmadim. Ses tusuna 2 kere basinca kontagi acti ve herkes şok oldu. Bu nasil olmus olabilir?
-
pitho adlı üyeden alıntı
Alarmi bu gun serviste takdirdim. Cok garip birsey oldu. Sadece kirmizi, 2 siyah ve kahverengi kabloyu taktirdim. Sinyalleri bile takdirmadim. Ses tusuna 2 kere basinca kontagi acti ve herkes şok oldu. Bu nasil olmus olabilir?
Kahverengi kabloyu kontak kapalıyken akım olmayan kabloya takmanız lazım yoksa öyleolur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)