Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bu ses beni motorsikletten soğutur. biri yardım ederse çok sevinirim.

REKLAM ALANI

arkadaşlar selamlar, 1 ay önce caracal 200 aldım şanzıman mafrası vardı bilerek aldım 3.vites sorunludu. şimdi elime ufaktan para geçti ve yaptırmaya niyetlendim zincir dişli ve 3.vites dişlisini değiştiricem, fakat kafama takılan şöle bir sorun var motorun benzin deposunun alt taraflarından gelen bir ses var, sesin nerden geldiğinden emin değilim tam ama bu ses vites boştayken gelmiyor motorun sesine oranla bu ses daha güçlü bir ses . kalkışta filan gıy gıy gıy diye diye gidiyorum resmen, motorla beraber devir yükseldikçe aynı derecede ses geliyor her vites geçişinde debriyaja basar basmaz anında ses kayboluyor sizce bu ses şansımanla bir alakası olabilirmi? usta sesi tam dinlemeden ondandır dedi geçiştirdi şansımanla alakası varsa niye depo kısmıının alt taraflarından geliyor ? yerini tam bilmiyorum ama şansımanla alakası varsa şansımanın olduğu yerden sesin gelmesi gerekmezmi? o sesin benzin deposunun, gidonunun oralarda ne işi var ? çok rahatsız edici bir ses forumu biraz araştırdım kimse böyle birşey yazmamış onun için kronik gibi durmuyor . sizce ne yapmalıyım ? tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

sesi şöle tanımlayım gazı açtıkça sesde motorun sesile beraber yükseliyor... ilk kalkışta gıy gıy gıy diye başlayıp motor 3bin deviri geçtiğinde gııııııyyyyy diye devam ediyor. ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama umaırm bu sorunu yaşamış ve çözümü bilen biri yardımcı olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam geçmiş olsun, motoru devirsiz kullanarak bilen bir ustaya götürün derim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler