Dt 125 hayat öpüçügü (sakinseytan)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
dt candır ya. 95 'te ilk vitesli motoru dt 'de öğrenmiştim. sonra bu motordan bir gün alacağım demiştim. 2001 'de alıp 1 yıl kullandum. Hala içimde onun yeri ayrı. Bende senin yaptığın gibi birşey yapmak istiyorum ama denk gelmedi hiç.
-
MBHoro adlı üyeden alıntı
dt candır ya. 95 'te ilk vitesli motoru dt 'de öğrenmiştim. sonra bu motordan bir gün alacağım demiştim. 2001 'de alıp 1 yıl kullandum. Hala içimde onun yeri ayrı. Bende senin yaptığın gibi birşey yapmak istiyorum ama denk gelmedi hiç.
evet digerlerinden ayrı bişi onca hafifligine karşı gidişi çok farklı, elinden geliyosa arızalı bulup benim gibi topluyabilirsin.sen gene 1 sene kullanmışsın ben 3.vitesten yukarı çıkamadım hep deneme sürüşü yapıp bi taraflarını söküyorum alt yağ tapasında kaçak var ona alüminyum kaynagı attırdımmı olay bitcek.
-
senden korkulur ölmüş bi kaplana can vermissin helal :D ama beni üzen böle bi konunun emegin hatta emeğini burda tüm motorcularla paylaşmana rağmen ilgi olmaması. ama abi hangi motorla başlasam diye konu açsan millet yazar. Nese abi gezi yaparız dt yi yap ormana vururuz milette hangi motorla başlasın ona karar verir..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
aaa bu arada dt 125 test etme sansı bulan sanslı insanlarda biri olarak bi iki cümle söylemek istiorum
YAMAHA DT 125
ismi bile heycanlandırıo. şöle kafanızda canlandırın iki zamanlı testereyi tekerlikli yapmışlar ağaçı kesmek yerine asfaltı kazıo. kafesten kaçan aç bi kaplan gibi durmaz yaratıkkk. herşeyi yap atla zıpla kafa yap. bir sesi motoru çalıştır otur rakı iç sesiyle arkadaş tabi duman zehirlemesse malum iki zamanlı yağ yakar. tek kelime ile dikkat et hacı sen şaka yaparsın o kaldırmaz sakın cc ye aldanma cok sakacıdır canavar :D
-
Ellerine saglik hocam.
Kaportaya da el atarsan 10 numara olacak
-
helal olsun hep istemişimdir bir motosikleti yada eski klasik bir arabayı toparlamak ama yer ve vakit darlığından ileriki planlara attım vites olaynı da nasıl yaptıklarını bende çok merak ettim aslında onuda düzeltseniz kullanırken acemilik olmaz
-
Dt80'le demirköyde ne eğlenmiştim hiç unutamam... Dt125in nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum. Şimdiden iyi eğlenceler...
-
CONSTANTİNE adlı üyeden alıntı
senden korkulur ölmüş bi kaplana can vermissin helal :D ama beni üzen böle bi konunun emegin hatta emeğini burda tüm motorcularla paylaşmana rağmen ilgi olmaması. ama abi hangi motorla başlasam diye konu açsan millet yazar. Nese abi gezi yaparız dt yi yap ormana vururuz milette hangi motorla başlasın ona karar verir..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
aaa bu arada dt 125 test etme sansı bulan sanslı insanlarda biri olarak bi iki cümle söylemek istiorum
YAMAHA DT 125
ismi bile heycanlandırıo. şöle kafanızda canlandırın iki zamanlı testereyi tekerlikli yapmışlar ağaçı kesmek yerine asfaltı kazıo. kafesten kaçan aç bi kaplan gibi durmaz yaratıkkk. herşeyi yap atla zıpla kafa yap. bir sesi motoru çalıştır otur rakı iç sesiyle arkadaş tabi duman zehirlemesse malum iki zamanlı yağ yakar. tek kelime ile dikkat et hacı sen şaka yaparsın o kaldırmaz sakın cc ye aldanma cok sakacıdır canavar :D
ya olm senin şu acelen yüzünden motoru yapasım gelmio paso binmenin peşindesin:D ya isyan etmişsin ama pek çok kişi 2 zamanlının ne oldugunu bilmiyo haliyle hurda görünüyo one be onla uğraşılırmı bide foto çekmiş üşenmeden diyen bile vardır:D 2 zamanlı ilgi alaka ister öle günübirlik kullanıma gelen bi motor değil özel aletler.derbi 125 nası alet bende onu mesela hiç unutmam fişek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
tomass adlı üyeden alıntı
Ellerine saglik hocam.
Kaportaya da el atarsan 10 numara olacak
bende mekanik hastalıgı var yani motoru çiçek oluyo kaporta pert oluyo genelde ama kaportaları idare eder kırıklarını macunlayınca güzel durcak ama zaman yokki yapim saol iyi dileklerin için yapınca yayınlıcam burdan videosunu falan
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------
M.balibey adlı üyeden alıntı
helal olsun hep istemişimdir bir motosikleti yada eski klasik bir arabayı toparlamak ama yer ve vakit darlığından ileriki planlara attım
vites olaynı da nasıl yaptıklarını bende çok merak ettim aslında onuda düzeltseniz kullanırken acemilik olmaz
vala .ok başka bi duygu eski bir japonu yenilemek imkan olcak bide zaman of neleri hayata döndürürüz.inş sende yaparsında bizde yardımcı olmaya çalışırız vitesi pek dert etmiyorum kullanınca sorun olmadı 2 den 3 e atarken boşa gelmiyo kısa şanzuman yada karışıklıktan doğan iyi bişi ama boşada atabiliyorum tek sorun çalıştırınca birileri hpe rahatsız olcak endişesi taşıyorum baya sesli ve dumanlı ya :D ama çalıştırınca üstünden inesim gelmio zırt diye teker yapıp lastik yakıyo harbi keci :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
GorkeM adlı üyeden alıntı
Dt80'le demirköyde ne eğlenmiştim hiç unutamam... Dt125in nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum. Şimdiden iyi eğlenceler...
ey patron saol eğlence safasına bi gecebilsem güzel olcakta bekliyoz işte incik boncuguyla uğraşıyorum eski motor haliyle azına etmişler ama araziye bi sürim, bana yeticek
-
05 Haziran 2013, 16:15
[QUOTE=sakinseytan;3048899]ya olm senin şu acelen yüzünden motoru yapasım gelmio paso binmenin peşindesin:D ya isyan etmişsin ama pek çok kişi 2 zamanlının ne oldugunu bilmiyo haliyle hurda görünüyo one be onla uğraşılırmı bide foto çekmiş üşenmeden diyen bile vardır:D 2 zamanlı ilgi alaka ister öle günübirlik kullanıma gelen bi motor değil özel aletler.derbi 125 nası alet bende onu mesela hiç unutmam fişek. malım biraz ama kabul ediyorum[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
yok abi estafurullah. hayat öpücünü fazla verdin galiba 2 zamanlıda krank yağlanmaz.. şanzuman yağı ayrı motorda benzine attığın yag ayrı. bi sorsaydın keşke bana
GAZZZZZZ
-
05 Haziran 2013, 16:21
Sevgili Dostum ,
Bence sakın kaportasına dokunma , mekaniği toparla ve onu ait olduğu yerlerde sür , uç , düşür , devir ,suya sok, kırılsın yine tamir et yine sür .
DT125 işte o zaman gerçek ruhuna uygun yaşar.
XT600 ün bile yanında kamyon gibi kaldığını çok yakında görecek ve müthiş keyif alacaksın GARANTİ
-
05 Haziran 2013, 16:45
Güzel çalışma tebrikler fakat koltuğun arka kısmı çok yüksek duruyor ve kötü gözüküyor bence artçılı binmeyecekseniz selenin arkasını indirmeye çalışın ama estetiğe pek önem vermediğinizde anlaşılıyor resimlerden :D
-
05 Haziran 2013, 17:05
Kullanmak 1 kere nasip oldu muthis alettir DT 125.Kazasiz belasiz bol eglenceler
-
05 Haziran 2013, 18:56
Ellerinize sağlık ne güzel toplamışsınız. Biraz da kopartayı toplarsanız mis gibi olur. Güle güle kullanın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)