kontak anahtarı değiştirmek
Reklamlar
-
Öncelikle Merhaba
motosikletimin anahtarını kaybettim fakat ben yinede güvenlik amaçlı kontağı değiştirmek istiyorum fakat internet sitelerinde gördüğüm kontaklar orjinal değil ve anahtarlarıda hiç güven verici değil posta kutusu anahtarı gibi küçük anahtar var bu anahtarlar güvenli midir? orjinal nerden bulabilirim?
Reklamlar
-
en orjinali serviste bulursun fakat
orjinal diye bi fiyat kitlerler aklın şaşar en iyisi siteleri dolaşmak rialli ye falan bak.
-
CBF150'nin kontağı 3 sene evvel 60 lira mıydı neydi. Kontak, depo ve sele kilitleri dahil bu paraya.
Hah buldum:
http://www.rialli.com/urunler/9730__kontak-seti-komple-cbf-150/
109TL.
Motorun markası ne bilmiyorum, ama 250cc altıysa bu fiyat civarına gelecektir.
-
Kontak kilidin isterse masterlock olsun, elektrik tesisatın basit bişeyse kontak fişini çıkarmak motoru düz kontak yapmak için yeterli.
-
Arkadaş motorun kaliteliyse yedek falan hiç uğraşma orjinalinden al.. arabalarda immobilizer diye bi teknoloji varmış eğer orjinal dışı anahtar takılırsa benzin pompasından ateşlemeye kadar kilitliyo ve kodlaması siliniyor tekrar kod yazdırıyorsun falan çok masraflı bir iş senin motorda da varmı bilmem..ama motorunu da iyi araştır ona göre al derim...
-
27 Ağustos 2013, 17:27
Burgman 400 2004 model. Suzuki servis kontak fiyatı 1.000 TL.
Doğru olabilir mi?
-
27 Ağustos 2013, 18:03
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Kontak kilidin isterse masterlock olsun, elektrik tesisatın basit bişeyse kontak fişini çıkarmak motoru düz kontak yapmak için yeterli.
imobilizerli ise mümkün değil
ssener adlı üyeden alıntı
Burgman 400 2004 model. Suzuki servis kontak fiyatı 1.000 TL.
Doğru olabilir mi?
İmo varsa doğrudur, beyinde değişiyor.
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
27 Ağustos 2013, 18:12
Benimde kontak anahtarı kopmuştu. Değişti yalnız depo değişmedi servise dünyanın küfrüne basmıştım gerçi hala basıyorum değiştirdim sonra servisi.
İşin özü: Motoru çalıştırmak için başka benzin koymak için başka bir anahtar var. Aslınad bu durum güvenlik gibi sebeplerden hoşumada gitmiyor değil :D (tabi yinede servise küfür ediyorum o başka)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)