öncelikle çok teşşekür ederim konuyu açtığın için shrek
@madlive gerçekten çok kötü bir his kimsenin benim durumuma düşmesini istemem inş. yaşamazsın
görselliğinden değil pek jantlar uymuyor spor olduğu için 19 inç jantı var ve 19 inç jant ta pek bulunmuyor. benim çember tamamiyle gitmiş durumda kaynaklatıldı ama tekrar yarıldı farklı bir yerden, tellerde paslı (onları yedek olarak kullanmak daha mantıklı) göbek sağlam fakat çember gidikse göbekte pek sağlam olmayacağını düşünüyorum şahsen o yüzden tümden değiştirmek daha iyi olacak gibi geliyor, buda yetkili serviste 1800 tl oluyor.
@zero ,@motorkafa ebayda baktıklarımın hepsi paslı ve 180dolarlardan bahsediyor yani alacağım ve 1 2 ay sonra yine aynjı problemi yaşayacağım yani pek mantıklı gibi gelmedi.@motor kafa ayrıca teşekkür ederim sana link attığın için fakat dediğim gibi çok paslı jant aynı sorunu yaşarım gibi geliyor
@draggy dediğim gibi bendeki jant gidik durumda maalesef :(
@sinan er deminde dediğim gibi çok kötü bir his kimsenin yaşamasını istemem.
@MBHoro yok şişman değil ama şişmanda ordan almamam için elinden gelini yaptı yok o model yok bizde dur bir sn başkasına vereyim falan filan yaptı, istanbul beşiktaştaki bayiiyi aradım o hemen bulup teklif verdi eğer yetkili servisten almayı düşünürsem şişmandan almamak için elimden geleni yapacağım.
herkese teşekkür ederim tekeriniz düz bassın