arkadaslar merhaba oncelıkle 25 yasındayım ve ıyı bır motosever oldugumu dusunuyorum ve tecrubelerımı sızın gıbı arkadaslardan yardım alarak gelıstırdım..
etraftakı motosıklet tamırcılerının yaptıgı ıslerı hep kendım yapacagıma ınanarak bende artık kendı motorumun cok buyuk sıkıntılarını bıle kendı yapabılırım dıyerek bu ıslere gırdım..
bızım orda elınden her ıs gelene ''kırık'' dıyorlar tabı bu kelıme tam olarak dogru bır kelımemı onuda bılmıyorum
oncelıkle suankı sorunum ust sılındır kapagı + ekzantırık mılıyle + ekzantırık mılı kelepcesıtle(kepi) yatak yapmıstı ve motorum kıtlemıstı..
bu 3 parcanın yatak yapan ve parcalanan kısımlarını tamır ıslemınde bulunmak ıstıyorum.
sılındır kapagını ıyı bır freze ustasına goturup bozulan kısmı yenıden doldurmak ve eskısı gıbı sıfır bır yatak mekanızması yapmak mumkun olur mu?
bu elde ettıgım yenı bır sılındır kapagı yatagı ıle ekzantırık mıl ve kelepcesınıde aynı sekılde uygun bır yatak yaptırsam acaba randıman alırmıyım?
yazımı okudugunuz ve tecrubelerınızı ve bılgılerınızı paylastıgınız ıcın tesekkurler..