abi sakına binme
yada benzine yağ koy
kitlersin allah göstermesin
durumu kötüyse at nakliyeye götür
abi sakına binme
yada benzine yağ koy
kitlersin allah göstermesin
durumu kötüyse at nakliyeye götür
yağın tamamımı boşalmış yoksa kısmenmi eğer kısmense büyük ihtimal karterin hava alması için küçük bir hortum dışarı çıkartılır motor yan düştüğü zamanlarda bu hortumdan yağ akar bu çok normaldir yağını tamamlarsın devam edersin ki büyük ihtimal böyledir bu durum değilse motoru en yakın tamirciye çek yada kamyonetle götür ama çalıştırma ama... önce içindeki yağı boşalt yeniden yağ koy eğer o hortumdan akmışsa motor dik dururken yağ akıtmayacaktır... delik varsa.....
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
kontağı aç onlarda yağ ışığı vardır direk yanar sorun varsa
kesinlikle binme
canını yakma aletin
cuk_o problem aynen senin yazdığın gibi kardeşim..benim kafa bu konularda pratik işlemiyor hemen uyanamıyorum..motor devrildiği için akmış o yağlar,delik filan bulamadık..şu anda motorda hiç bir sorun yok ve yağ akıtmıyor...musti81 bende motoru kitleme tribi yaşadım ama bi sorun yok şu an..bu havalardada güzel gidiyor meret
yolunuz açık olsun
benim de canım x9 umu devirmisler-kaldirmislar, aklıma geldikce beynime kan cikiyo. Yok yere cizilmis motorun sagi-solu.. Bi de motor siyah.. Nası sırıtıyo cizikler..
Evet haklısın, ileride lazım olur diye bir linki saklamıştım:NicemaN adlı üyeden alıntı
http://www.hurriyetim.com.tr/yazarla...~498064,00.asp
Bu da içeriği:
Boşver demeyin otoparklara dava açın
Alışveriş merkezlerinin otoparkında başına binbir türlü iş gelen ne çok insan varmış. Geçen haftaki yazımdan sonra pek çok mektup aldım. Bir kadın okuyucum otomobiline binmek üzereyken saldırıya uğradığını yazmış örneğin. Saldırganın elinden çığlık atarak kurtulmuş. Bir diğeri soyulduğunu ancak eve gidince fark edebilmiş. Düşünün o kadar ustaca girmiş hırsızlar otomobile.
Ama en çok avukatlardan mektup geldi. Herhangi bir soygun veya gasp durumunda otoparkların sorumluluk üstlenmesi gerektiğini, ancak pek çok insanın haklarından haberdar olmadığından mağdur edildiğini anlatmışlar. Eğer aracınızı otopark bileti veya bir zabıt ile otoparka bıraktığınızı ispat edebilirseniz, zararınızın tazmin edilmesini sağlayabiliyorsunuz. Otoparkın duvarına asılan onlarca ‘Araçta meydana gelecek hasar ve kayıp eşyadan yönetim sorumlu değildir’ yazısı da kár etmiyor.
Bu konuda alınmış bir Yargıtay kararı da var. Geçen yıl temmuz ayında İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden birine karşı açılan davada, aracı soyulan müşteri sekiz milyar lira tazminat almaya hak kazanmıştı.
Siz siz olun, zararım büyük küçük demeden hakkınızı sonuna kadar arayın. Alışveriş merkezlerinin bu tip haklı nedenlerle dava edilmesi ve bu konuda tazminat ödemeye mahkûm edilmesi, daha da önemlisi bu davalar nedeni ile adlarının duyulmaya başlanması onları bundan sonra daha dikkatli olmak zorunda bırakacaktır. Unutmadan hatırlatayım, bu hakkınız sadece alışveriş merkezi otoparklarında değil, tüm otoparklarda geçerli.
electricsky,
Yanlız herhalde olay yerinde ve anında tutanak tuturman gerekiyordu. Yani bu durumda otopark biletin olsa bile bir işe yarayacağını zannetmiyorum.
Ben de apartmanımın otoparkında (bilet milet yok anlayacağın) hayvanın biri benim motoru devirmiş ve benzin deposu biraz göçmüş. Benim işim daha zor. Önce doğrulturmam gerekecek
yaw büyük marketlerde satılan şu çizik kalemlerinden deneyeniniz varmı ?
benim motorda devrildide çizik var ve pasta kapatmıyor...
ben yarın alıcam çizik kalemi sonucu yazarım.
[B][CENTER]MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR HER YAŞTA...[/CENTER][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)