Fazer amörtisör keçesi hakkında
Reklamlar
-
Herkese merhabalar, yeni aldığım motosikletim için amörtisör keçesi ihtiyacım bulunmaktadır. İstanbul'daki yetkili servisi aradım ve ne kadar tutacağı hakkında bilgi edinmek istedim. Bana yaklaşık olarak 250 TL tutacağını belirttiler. Biraz fazla geldi bana.
Şimdi internetten fiyatlara baktığımda takımı 50 TL bile değil. hadi yağıda 50 TL olsun. bir keçe değişimi için 150 TL işçilik mi alacaklar şimdi ?
Beylikdüzü civarında tanıdık, güvenilir, düzgün bir servis var ise gitmek istiyorum. Yetkili servislere bu nedenle gitmekten uzak duracağım sanırım.
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
Reklamlar
-
Amortisör yağı 30 tl civarı tutar. Işçilik de gidilen yere göre 100-150 arası değişir. Ki fazerda 100 tl işçilik beklememek gerek, kafa grenajının da sökülmesi gerekiyor olabilir. Fiyat biraz fazla geldi bana fakat çok abartılı da değil. Başka yerlerden işçilik fiyatı alabilirsiniz.
-
Oto Sanayi Sitesi Atatürk Caddesi No: 22 4.Levent İstanbul
Cep: 0532 634 75 26 - 0212 282 71 93
Erdal Buğa
ERDAL RULMAN
Uygun fiyata Keçelerinizi alabilirsiniz. Motosikletiniz ile giderseniz daha iyi olur. Hemen arka sokağında Castrol'un bayisi bulunmakta oradan da amorsitör yağınızı alabilirsiniz.. Fork Oil Litresi 10 lira olması gerekiyor. Ben GT 250 Comet motosikletimin yağını kendim değiştirdim 800 Gram kullandım. Servis manualinizden bakarsanız ne kadar yağ almanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Parçaları tedarik ettikten sonra uygun bir fiyata herhangi bir serviste değiştirebilirsiniz...
Saygılar...
-
benim patladı benden de 200 tl istediler 8 tl ye keçeyi aldım değiştirme işini kendim yaptım
Garaj ahalisine yardımlarından dolayı teşekkür ederim
-
keçe değişimi işçiliği dedikleri gibi o fiyata...pahalı bi işçiliği var...
-
işçiliğinin 150 TL tutmasını beklememiştim, ama sanırım biraz zahmetli bir şey. Bir de Beylikdüzü, avcılar, bçekmece civarında güvenilir bir servis bulursam tamamdır
-
Ahh kardeşim..elim düzelmiş olsaydı...
tanışma (buraya gelip gitme masrafına) maliyetine işin hallolurdu ama...
nasip işte....
değiştirme olarak çok zor bir işi yok aslında...ön çamurluk,fren kaliperleri ve ön teker skülecek,sonrasında keçe değişip aynen toplanacak,yağı konulacak,bu kadar...ama adı servis olursa tutarı böyle oluyor malesef...
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Ahh kardeşim..elim düzelmiş olsaydı...
tanışma (buraya gelip gitme masrafına) maliyetine işin hallolurdu ama...
nasip işte....
değiştirme olarak çok zor bir işi yok aslında...ön çamurluk,fren kaliperleri ve ön teker skülecek,sonrasında keçe değişip aynen toplanacak,yağı konulacak,bu kadar...ama adı servis olursa tutarı böyle oluyor malesef...
Aynen katılıyorum. Tamam yine önemli olabilir ama 150 TL işçilik değeri yada ederi olmazmış gibi geliyor. Daha önce Eskişehirdeydim, servisim vardı, yağ değişimine ücret bile almazdı (tabi yağı ben alırdım), ama genel bakımlara gittiğimde böyle abartılı tutarla karşılaşmadım.
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
-
şu aralar yoğun olmasam yardımcı olurdum ama şu aralar yoğunum.. bana göre basit işi bilmeyen için baya uğraşlı bir iştir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)