'' ÇİLE '' ( TRİBULATİON ) Scooter Modifiye
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel olmuş, zevk için binmeye süper.Ben de ucuza bi scooter bulabilirsem böyle bir proje yapacağım.Ancak henüz bulamadım bu civarda.
Görsel açıdan bütçe uygunsa jantlara ve şaseye boya, renkli manetler vs.. çok daha güzel hale getirilebilir.
Bir de sorum var; Siz şaseyi uzatmışsınız, bunun yerine ön kısım aynı kalacak şekilde sadece arka tekerleği geriye doğru uzatma imkanı var mıdır?
-
15tl ye ufak yangın söndürücülerden al yangın söndürücü beni bozar dersen üzerinede NOS yazarsın, çilen alev alırsa dermanı olursun.
-
Bende de var bir hurda 150'lik scooter, bi ara motive olabilirsem şaseyi kısaltıp minibike yapıcam.
-
ÖZALTIN adlı üyeden alıntı
Güzel olmuş, zevk için binmeye süper.Ben de ucuza bi scooter bulabilirsem böyle bir proje yapacağım.Ancak henüz bulamadım bu civarda.
Görsel açıdan bütçe uygunsa jantlara ve şaseye boya, renkli manetler vs.. çok daha güzel hale getirilebilir.
Bir de sorum var; Siz şaseyi uzatmışsınız, bunun yerine ön kısım aynı kalacak şekilde sadece arka tekerleği geriye doğru uzatma imkanı var mıdır?
Motor bağlantı yerlerinden o işlem yapılabilir. Fakat Şaseyi uzatmaktan daha zahmetli bir iş, yapılabilir yani Yakında motoru yukarı kaldırmak için bir işlem yapabilirim. Bu esnada Motoru da söylediğiniz gibi biraz daha geriye alabilirim Şuan bile Maxi Scooterlerden uzun ozaman ne olur bilemiyorum Zamanla görücez...
chemical adlı üyeden alıntı
15tl ye ufak yangın söndürücülerden al
yangın söndürücü beni bozar dersen üzerinede NOS yazarsın, çilen alev alırsa dermanı olursun.
Tarihi geçmiş bi Tüp bulabilirim sanırım. O zaman söylediğinizi uygulucam Teşekkürler Fikir için..
-
Motoru niye uzattın su işine mi başladın
-
Harcadığın emeğe yazık.. Hurda hali daha güzel duruyor, en azında hurdayım diyor. Kusura bakma iyi kötü yorum dedin, içimden geleni yazdım.
-
Güzel olmuş. Ugraşacagım mekanım olsa bende böyle bışey ortaya çıkarmak isterdim. Hafiften chopper havası var.
-
-
Yok bence böyle kalmalı. Hatta ön maşaya biraz daha açı verirseniz daha tatlı görünür. Takipteyim. Güzel olacak güzel. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur.
-
Honda Rüküş prjelerine göz gezdirebilirsin, o tatda ilerlerse güzel bişey çıkabilir, takipteyiz
-
Ne cektın be TRIBULATION ,
Ne cektın bu caylakların elınden ,
Yazık sana be hıc acımadılar
-
Kirli pasli hurda hali sanki daha iyimiş :D tam rat scooter olmuştu boyle yapınca daha cok emek ister gibi olmuş öbürtürlü doğal cirkindi şimdi yarım kalmış proje gibi olmuş bence :D
-
-
sana tavsıyem,
renklı amortısor yayı,
renklı soğutma pervanesi ve koruması,
kazara panalon pacası sararsa sonu kotu olur,
elıne saglık uğraşılmış belli,
emeğine sağlık.,
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler