tahsin kardeşim ben imkansızı başardım. Orjinal balatalarla 40 bin km. 32 bini fat280 fatihe ait tabi
tahsin kardeşim ben imkansızı başardım. Orjinal balatalarla 40 bin km. 32 bini fat280 fatihe ait tabi
Emeği geçen herkesin eline sağlık.Eli alet tutan ve cesaret edebilen herkes yapar diye tahmin ediyorum.Birgün bana da lazım olacak bu bilgiler.Ders notu yapıp saklayacağım valla.Çok teşekkürler.
ben yan çizmiyom tosun gerçekler acıtır
beni bile kandırdın yahu. Benden iyi biliyo galiba dedim kendime. Ben o kadar bilmiyom. Hayırdır benim motorun özgeçmişinimi araştırıyon?
abi benim balatalar daha çok giderdi ama dediğim gibi ben çok zorluyorum motoru.
gün içinde devamlı yarım debriyaj yaptığım günler oluyor.
zaten balatalar bitmemişti, debriyaj kaçırmıyodu ama biryerde sorun vardı. kalkışlarda zangır zangır silkeliyordu motor. sökünce anladıkki devamlı yarım debriyaj yapmaktan balatalar yanmış. kapkara olmuş. hatta saçlar bile yanıp mora dönmüş.
kalitesiz yağdan olabilir dedi çıkan balataları gösterdiğim motorcu arkadaş..
yeni balatalar iyi şimdilik 1300km oldu gidiyor.
belkide motor viteste iken elimi debriyajda tuttuğumdan yandı balatalar. orası mechul..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
benimkisi daha bitmemişti ama servise verince hazır sökülmüşken hadi onuda bi yenileyem dedim.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Konu ile alakasız ama şunu sormak istiyorum lastikleri tubbless yapabiliyormuyuz lastikler uyumlumu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)