Arkadaşlar 9.000 de aldığım Rks Titanic 200 motorsikletimin Digital Göstergesinde Sorun Yaşadım. Durum şu : motorun kontağını açtığımda göstergeye görüntü geliyor hazır hale gelince marş butonuna basıyorum ve gösterge kapanıp tekrar geliyor sonra yola çıkıyorum bazen 10dk sonra bazen 1dk sonra yine kapanıyor. Bugün farkettimki aküden kaynaklı olabilir şöyleki kontağı açıyorum gösterge geliyor motor çalışmıyor ama sonra farları açıyorum kornaya basında farlarda gösterge ışığıda hafif sönüyor bırakınca eski haline geliyor bu farlar 1dk açık kalınca göstergede kapanıyor sonra motoru çalıştırıyorum gösterge kapalı açılmıyor arka mavi aydınlatma ışıgı yanıyor ama görüntü yok devirde yok çalışmıyor yani sonra gezip gezip durdurunca kontağı kapatıp tekrar kontağı açınca yine göstergeye görüntü geliyor 1dk sonra yine aynı burdaki sorun şurda motorla 1 saat gezince bile gidiyor görüntü bu konuda bilgisi olan tecrübesi olan akıl vermek öneride bulunmak isteyen arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
Bu arada akü yuasa 12v 9ah motor rks 200 titanic
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
bu arada yarın motorun akü voltajını ölçtürücem sizce değerler nasıl olmalı motor çalışmaz iken kontağı açınca voltaj nasıl olmalı motor çalışır vaziyette iken nasıl olmalı eğer aküde sıkıntı yoksa gösterge değişimi için garantiye gidicek makine