Arka tekerlek neden yalpalıyor?
Reklamlar
-
Forumda benzer konular açılmış takip ettim fakat istediğim net bilgiye ulaşamayınca yeni konu açtım sorunum şöyle motorum cup 100 ve tel jantlı arka tekerlerlek 'S' çiziyor zincirin arka tekerleğe bağlı olduğu dişliden göbeğe seyir halindeyken fır dönüyor tabir yerndeyse, birde kalkışlarda çat diye vurma yapıyor göbeğe sonra kesiyor. Asıl benim sorum şu ben bu şekilde kullanmaya devam etsem olurmu yoksa yaptırmalımıyım
Reklamlar
-
yahu adam bunun icin konu acarmi yaw..git akort yaptir janti belli ki yamulmus..oyle kici bi tarafa basi bitarafa oynayan motora binilirmi yahu...
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
-
yaptırma. Öyle bin. Niye masraf ediyosunki? Nerde tırak, orda bırak.
-
akort ayarı gerekli. sürat yapmaya kalksan bir yere savrulur gidersin. bisikletçiler akort ayarını yapabilir.
-
o tak sesı ıcınde jantın göbeginde lastyıkler var takoz adını hatırlamadım onu degıdtır
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
Hımmm yorumlar için teşekkürederim aslında yalpalama şöle gece karanlığında yol ortasına çukur açan belediye uyarı levhası koymamış takribi 20-25 cm'lik göçük e 80 km\hızla girdim çıktım her iki jantım büküldü ve yalpalama sorunum yoktu bi müddet simetrisi olması gerektiği gibi sorunsuz kullandım sonrasında lastiğim patladı yaptırmak üzere lastikçiye gittim lastikçide büküğü farkedip sadece arka jantı çekiçledi ve ondan sonra asıl yalpalamaya başladı önde bükük ama düzgün gidişatı
akort için ise adem80 beyin dediğini dedi usta diyebilirim çünkü çember almam gerekiyormuş bu sebebten dolayıda sadece akortla olmayacak benim anladığım fiyat olarak 200 lira diyor bende acemiyim bilgisizim ve sizler böyle bir durumla karşılaşsaydınız çözümünüz en düşük maliyetle nasıl hallederdiniz yorumlarınız benim için önemli anlayışınız ve yorumarınız için teşekkür ederim tekrardan
-
200 lira mı?? 400 liraya Cup satıyorlar. 200 lira versin motoru ustaya sat bence... ;) Malzemeleri alıp bisikletçileri gezersen bi tanesi mutlaka yapacaktır
The man who knows everything chooses to know nothing...
-
bende 600 liraya aldım zaten tepkimde sizin dediğiniz gibi oldu ustanın cevabı çember teller göbek fren balatası mili rulman lastiği tümden sıfır takarım çıkmaları alırımfiyatım 200 dür dedi sıcak bakmadım onarmak istiyorum param olsa zaten uğraşmam sıfır cup alırım kendime bisikletçi aklıma gelmemişti dediğiniz gibi bisikletçileri gezcem teşekkürederim
-
Göbeği sökerken sen de takip et ya da kendin sök bence. Bir pul ya da rulman yanlış takılırsa bir daha düzen tutmaz. Çıkan malzeme aynı sırada takılmalı. Bütün iş bitip geri takıldıktan sonra göbek kasma yapmamalı elle rahat dönmeli, sağa sola sallayınca boşluk olmamalı. Ön tekere göre hizaları aynı olmalı, sağa ve ya sola dönük olmamalı. Zincir boşluğu tatlı sıkı olmalı. Yazdığım kadar uzun ve karışık değil. Kolay gelsin
The man who knows everything chooses to know nothing...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)