hasarın boyutunu bilmemekle birlikte tek noktada hafif bir yamukluk söz konusu ise ısıl işlem uygulanarak tornada düzeltilebilir
hasarın boyutunu bilmemekle birlikte tek noktada hafif bir yamukluk söz konusu ise ısıl işlem uygulanarak tornada düzeltilebilir
herkese merhaba,
hafta sonu kardeşim motorumla küçük bir kaza yaptı. sağlığı yerinde allaha şükür kırık çıkık yok. bacağına dikiş attılar, çizikler felan olmuş bacaklarında. ehliyeti de yok, motoru istedi kısa mesafe sınava gidip geleceğim dedi. gideceği okul yakındı istemeden de olsa abilik vicdanım elvermedi vermemeye. verdim mecburen. nesye ki kazayı daha otoparktan çıkarken yapmış. dik bir yokuşu var otoparkın, çıkarken dikkat et dedim, orayı çıkarken kontrolü kaybetmiş kaldırıma vurmuş. neyse ki çok ciddi birşeyi yok. aslında biraz da iyi oldu, daha da vermeyeceğim dedim sana hiç bişey.
sağ taraftan 3 parça kırk 1 parça çizik 4 parçanın Pazarbaşı honda dan siparişini verdim değiştireceğim. tabi bu olay canımı sıktı biraz diskin tamiri ile de uğraşmayacağım. onu da değiştirtiyorum. disk 183 TL 4 parçası 237 TL 3 saat de işcilik yazmışlar o da 141 TL tutuyor toplamda 561 TL faturası var.
son durum böyle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)