Fazer zincir temizleme ve yağlama Fotoğraf ve Videolu anlatım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel olmuş,elinize sağlık.
-
Emeğinize sağlık .
mondial kanuni benzerlerine inat HONDA.senle daha nice 20. yıllara ...
-
-
Elinize kolunuza sağlık video ve anlatım çok güzel yanlız neden yağı ara ara sıktınız yani bas çek yapmak yerine zinciri stabil bir çekirde çevirip stabil bir şekilde yağı sıkmanın daha yararlı olacağını düşünüyorum.bu arada marushin kasktan memnuniyetiniz nedir kask araştırması içindeyim de
-
Abi ne yalan söyliim videolarınızın montajı yeter
Hepsi keyifle akıyor, emeğinize sağlık
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok çok başarılı olmuş,emeğinize,elinize sağlık.
-
hondacıoguz adlı üyeden alıntı
Emeğinize sağlık .
Çok teşekkür ederiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
Samet Özkan adlı üyeden alıntı
Harika bir anlatım zevkle sonuna kadar dinledim ellerine ve ağzına sağlık üstad
video'yu en kısa zamandada youtubeden çekip bilgisayarıma kaydedicem haberin olsun
Beğenmenize sevindik video sizindir istediğiniz gibi kopyalayıp paylaşabilirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------
mali_181 adlı üyeden alıntı
Elinize kolunuza sağlık video ve anlatım çok güzel yanlız neden yağı ara ara sıktınız yani bas çek yapmak yerine zinciri stabil bir çekirde çevirip stabil bir şekilde yağı sıkmanın daha yararlı olacağını düşünüyorum.bu arada marushin kasktan memnuniyetiniz nedir kask araştırması içindeyim de
Çok teşekkürler Yağı ara ara sıkmamın nedeni hem zincir içine hemde zincir dış cephesine sıkmak isteyişimden. Marushin kask güzel ancak 120 ve üzeri süratlerde rüzgar sesi biraz fazla alırken bunu göz önünde bulundurunuz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Abi ne yalan söyliim videolarınızın montajı yeter
Hepsi keyifle akıyor, emeğinize sağlık
Çok teşekkür ederiz beğenmene sevindik bu işi gerçekten severek ve isteyerek yapıyoruz aynı zamanda çekerken eğleniyoruz sanırım o yüzden izlenecek kıvama geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Çok çok başarılı olmuş,emeğinize,elinize sağlık.
çok teşekkürler
-
çok süper olmuş elinize sağlık
-
adamsın....elinize sağlık
:queen:Ne yapmak istediğin önemli önce düşün sonra UYGULA:queen:
-
Kardeş bir video ancak bu kadar orjinal ve kaliteli olur. Valla helal olsun. Bi an yabancı bir sitenin videosunu izliyom sandım.
-
Süper faydalı bir çalışma olmuş. Ben kendim zincir temizlerken lastiğe ve canta çöp poşeti sarıp bantlıyorum. Böylece sonradan temizleme derdim olmuyor.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
-
çok güzel olmuş eline diline sağlık
-
Hocam çok kaliteli bir video olmuş. Tebrik ederim. Diğer çekimi sabırsızlıkla bekliyorum ;)
-
-
-
Çok başarılı bi çalışma olmuş elinize emeğinize ağzınıza sağlık.
-
sentepeli adlı üyeden alıntı
çok süper olmuş elinize sağlık
Çok Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------
MR.bikoko adlı üyeden alıntı
adamsın....elinize sağlık
Estağfurullah beğenmenize sevindik
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------
varan22 adlı üyeden alıntı
Kardeş bir video ancak bu kadar orjinal ve kaliteli olur. Valla helal olsun. Bi an yabancı bir sitenin videosunu izliyom sandım.
Çok teşekkürler beğenmene sevindik. Zaten bunu çekmekte ki amacımız da buydu birazcık daha kaliteli ve anlaşılır olsun istedik. Mutlaka hatalarımız olmuştur ama diğer kısa filmlerimizde bunları telafi ederiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------
sezginkalkan adlı üyeden alıntı
başarılı olmuş
diğer gezi videolarına da baktım, gayet güzel anlatımlı, standart dışı.. İzmir'e gidip geliyorum ara ara, eşim İzmirli, İzmir'de olsaydım çok güzel geziler planlayabilirdik diye düşünüyorum. Aynı kafalardayız
Bir de tank pad çıkarma videosu paylaşırsan gerçekten memnun olurum. Motosikleti yeni aldım, aldığım kişi tankpadi çıkarayım derken depoyu çizmiş hep
Merhaba beğenmenize çok sevindim izmire geldiğinizde umarım tanışırız. Valla tankpad videosu cekmek isteriz tabii de eskimiz bir tankpadli motor bulmamız gerek :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
AliAltay adlı üyeden alıntı
ailecek izliyoruz
:D teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------
dogrusukru adlı üyeden alıntı
Hocam çok kaliteli bir video olmuş. Tebrik ederim. Diğer çekimi sabırsızlıkla bekliyorum ;)
Çok teşekkürler. Aslında arayı baya bir uzattık bir hafta benim boynum tutuldu diğer hafta kuzenin açıköğretim sınavı oldu bir hafta evde badana boya oldu
-
06 Haziran 2013, 12:19
başkan marushin kasktan memnunmusun.?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)