Windys 150 Motosikletim Durduğumda Stop Ediyor
-
İyigeceler Arkadaslar. Yeni Aldiğim 250 km de olan Windys 150 Motorum Işıklarda Veyaz Uzun Yolda Boşa Alıp Vites Düşürdüğümde Sönüyor. Özellikle Işıklarda Sönmesi Büyük Problem Yaratıyor. Rolantisi Güzel Durduğu yerde çalıştığında sorun yok. Ama Hızlandığımda Gazı Bırakıp Yavaşlamaya Başladiğimda Sönüyor. Sorun Nedendır?
Reklamlar
-
Karbüratör hava ayarı veya subab ayarı doğru değildir.
-
Hava ayarından kaynaklı. Kullandıkça açılacaktır. 1000 km civarı güzel bir hava ayarı ile sorunsuz kullanırsın. Işıklara gelirken stop edecekmiş gibi en sağda ferah bir yerde durursan sorun yaşamazsın
The man who knows everything chooses to know nothing...
-
karburatörle silindir arasındaki hava yakıt geçiş borusunun üzerindeki geri dönüşüm eki borusunu kontrol et. Patlak çatlak varmı diye. Genelde oraya giren ince hortum çatlıyor ve rolantide stop ediyor.
-
250 km'de bişey olmaz Adem... Hava ayarıdır o
The man who knows everything chooses to know nothing...
-
bakmakta fayda var
-
Teşekkürler Beyler. 500 Bakımı Var O zamana kadar bekleyeyım
-
Rolanti ayarini biraz arttir. Kucuk bi vana yada subap, biraz cevirmek lazim onu.
-
diimh adlı üyeden alıntı
Rolanti ayarini biraz arttir. Kucuk bi vana yada subap, biraz cevirmek lazim onu.
dostum onu yaptım. rolantisi ve calismasi guzel az once servise baktırdım. bakımda karbiratoru sokup oyle bakalım dedi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler