Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

4000 Bakımı Şart Mı?

REKLAM ALANI
    albaywolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125
    Honda Fizy scooter'ın 4000 bakımı için servisi aradım yağ ve hava fitresi için 96 lira alıyorlarmış. Elimdeki yaz lastiğini taktıracağım o ne kadar olur dedim 52 lira olur dediler. Soygun değil mi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    birde italyan servisi parçası pahalı derler.

yağ (motul power scooter 5w-40 boru değil) 1150gr

yağ filtresi orjinal piaggio

şanzuman yağı (motul gear 300 oil 75w-90)

hepsine 80tl verdim

inanmayan varsa faturayı burada yayınlayabilirim (yetkili servis)
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    işçilikten geçiriyorlar.. ama garanti dışı kalmaması için pazarlık et birşey yap yaptır. sonra daha büyük masraf çıkartır falan .. garanti dışı derler yatarlar soteye
    Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    ayrıca motorunda yağ miktarı 1lt altında ve yağ filtresi yok!! 3000km geçirmemen lazım motor ömrü için honda her motoru için 4000km diyor ama bu yanlış.

cbf150 4000km de bir yağını değiştir bakalım 3. yağ değişimine servise yetişebiliyormu..

ayırıca bakım şartmı diye bişey yok biniyorsan mecbur yaptıracaksın..
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    Yamaha mt09
    İstanbul'daysan eğer konşuk motoru ara uygun fiyat veriyorlar

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Servis ücreti yüzünden hiç bir zaman çinli dışında motosiklete binmeyeceğim.
    Iki bakım parasına motor yenilerim

Motosikleti
    Honda Fizy 125
    İstanbul'da değilim Ankara Bora ile görüştüm. Sanırım yaptırmayacağım bakım falan. Yağını kendim değiştiririm yeter hava fitresinde sıkıntı yok zaten motor gayet güzel kaçıyor.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı albaywolf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım yaptırmayacağım bakım falan.
    Kullanım kılavuzunda garanti kapsamı için servis bakım aralıkları yazıyordur. Hangi parçaların ne aralıkta zorunlu değişmesi gerektiği de yazıyordur.

Yağıda servisten alma mecburiyetin yok değerleri uyumluysa kendi yağını alıp götürebilirsin!

4000 mecburi ise, yağını dışardan al, (hava filitresi 4000de muhtemelen değişmesi gerekmez) götür değiştirt. Kaç dk işçilik varsa okadar işçilik keserler en fazla. Garanti dışı kalmaz en azından
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Motosikleti
    Honda Fizy 125
    Onları falan detaylıca soruyum o zaman dışarıdan alırsak ne olur diye. Şikayetvar.com'a da şikayet yazacağım satıştan sonra soygun yapıyorlar diye.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)