honda cbf hakkında bakarsanız sevinirim
Reklamlar
-
motor ile gaz açtığın zaman debriyaj sıyırıyo motor gaz yemiyo devirli kullandığın zaman sıkıntı yok 110 120 rahat şekilde gidiyosun ama aracı sollamak istediğinde gaz açtığın zaman sanki içerde dişli sıyırıyo gibi teknik bilgim pek yok bazı abilerim baskı balata gibi bişey söyledi. Ardından vatan caddesinde ışıklarda durduğum zaman aşırı beyaz duman attı şöyle açıklim lokomatif trenler ilk çalıştığı zaman beyaz duman atar ona benzer motoru sağ çektik motor biraz soğudu yağ yakması azaldı ardından siboplardan ses gelmeye başladı anlıcağınız motoru elime alıcaktım gibi hissettim donuste etmediğim dua kalmadı sizce neden olabilir motor zorlanmadı yağsız bırakılmadı biraz kötü yazmış olabilirim kusura bakmayın açıklama yaparsanız sevinirim.
Reklamlar
-
Acil iyi bir tamirciye göster. Gaz yememesi farklı şey, debriyajın sıyırması farklı, duman farklı.. Aklıma kötü şeyler geliyor ancak Allah korusun. Dilerim yanılırız. Hemen götür bence, bekledikçe daha kötü olur!
-
yarın ilk işim o olucak ama hayırlısı cana bişey olmasında
ayrıca unutmadan çekişinde felan düşmede olmadı.
-
yağın çok ince olabilir veya şu motor katkılarından falan koyduysan onlarda debriyaj sıyırması yapıyor. beyaz duman yağ yakmasına işaret motosikletlerde
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
yağ yakmasını anladım zaten ama benzinden çok yağ yaktı normal bişey değil o
-
Çok mu abandın alete ne yaptın? Hani keçelerden falan yağ kaçırıyor desem!?!?!?
-
aksine yolu bilmediğim için diğer 2 motoru takip ettim ne düşük devir ne yüksek devir 6 7 arası
-
şimdi aklıma geldi bi arkadaşın cbf 150 sine petrolde mazot koymuşlar oda farketmemiş aynı söylediklerin olmuştu. gaz açınca subablardan ses geliyordu şakırtı şeklinde. beyaz duman atıyordu. gaz yemiyordu motor. durunca mazot dibe çökmüş çok zor çalışmıştı motor duman ata ata zorla gelmiştik eve servise sorunca onlar yağlı benzin veya mazot demişlerdi.
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Ne marka nasıl bir yağ kullanıyosunuz bana sıkıntı yağlamada gibi geldi?
-
silindir piston değişicek gaz kesme büyük ihtimalden buji deymiş yağ güzelce bi is yapmış üstünde düşük devirdede yaptı yüksek devirde yaptığını sonradan düzeldi niye anlamadım açıkcası motor tamircide yarın ne lazım ne değil bakıcaz ekstra olarak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)