merhaba arkadaşlar, dün işten dönerken yarım gazda 4000rpmden tam gaz açtığımda 7000rpmde kesildi, sonrasında 10000rpmye kadar yükseldi. Her viteste aynısı oluyo, ama silkelediği devir sayısı değişiyo. Nedendirki?
merhaba arkadaşlar, dün işten dönerken yarım gazda 4000rpmden tam gaz açtığımda 7000rpmde kesildi, sonrasında 10000rpmye kadar yükseldi. Her viteste aynısı oluyo, ama silkelediği devir sayısı değişiyo. Nedendirki?
karbüratör ve hava filtresi en son ne zaman temizlendi?
birde ani gaz yerine yavaşça arttırırsan kesilme ihtimali azalabilir.
hava filtresini gectigimiz haftasonu temizledim. 1700kmlik motorun karburatorunu temizlemeye gerek yok diye dusunuyorum. gaz yarim aciktan tam aciga ani gecislerimde daha once olmamisti.
En son farklı bi yerden mi benzin aldınız?
bir kere naçar kalip lukoilden almistim 20 liralik. hatta onunla olcum yapiyorum, ne kadar yaktigini ogrenmek icin. ama saglikli bi olcum olacagini sanmiyorum bu olanlardan sonra.
jikle açık kalmış olabilir bir bak istersen yarım açık olduğunda motor soğukken farketmessin ama ısındımı belli olur.
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
jikle acik oldugunda hissettiriyo kendini. benzinden olabilecegini dusunuyorum. tabi aklima gelmeyen ve gercek sebep olabilecek bisey biliyosaniz -ki eminim bilen var- lutfen kayitsiz kalmayin.
benimde jikle kolu karbüratörün üstünde zamanla gevşemiş..20 lirayla 100 km anca gitti(şehiriçi,düşük vites,ağırlıkda vardı.)sıktım bakalım nolacak 2.500kmde sübap yaptırsakmı..
jikle açık kalmıs olabılır. yarım olursa hıssettırmez siz hiç merak etmeyin. anlayamazsınız. bi baktırın
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)