Arkadaşlar Meşhur Motorum Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayret, ilk defa gezide namaz teması. Bende motorcular hiç namaz kılmaz sanıyordum
Güle güle binin, güzel motosikletmiş.
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
Hayret, ilk defa gezide namaz teması. Bende motorcular hiç namaz kılmaz sanıyordum
Güle güle binin, güzel motosikletmiş.
sağol kardeşim...
-
Allah kabul etsin.....gezi kısa ama etkili
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
Yolsal seyahatten çok Astral bir seyahat anlatılmış, sanki gezi sayfası daha mı uygun olurdu?
The man who knows everything chooses to know nothing...
-
sexbom o motorun saatınde 120'kmyı gorde, 120km hıza çıkma.Hem kendin için hem motorun için limitleri aşmayın.2 gün sonra kol cıkardı,piston yataktan fırladı demeyin.Kazasız ıyı gunlerde bin...
-
greyhorse adlı üyeden alıntı
sexbom o motorun saatınde 120'kmyı gorde, 120km hıza çıkma.Hem kendin için hem motorun için limitleri aşmayın.2 gün sonra kol cıkardı,piston yataktan fırladı demeyin.Kazasız ıyı gunlerde bin...
teşekkürler...herşeyin azı karar fazlası zarar....
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
Teo23 adlı üyeden alıntı
Yolsal seyahatten çok Astral bir seyahat anlatılmış, sanki gezi sayfası daha mı uygun olurdu?
sürekli bu teknin bölümü takip ettiğim için alışkanlık olarak burada paylaştm...
-
Fotolar guzel olmus.
Ozellikle caminin oldugu ilk fotografi begendim.
-
-
sivas hafikte benim dayım halk eğitim müdürüdür .
hocam bi durum olursa bana ulaş =)
-
Cub'unun rüzgarlığına sexbomb yazıyorsun sonra namaz diyorsun
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Cub'unun rüzgarlığına sexbomb yazıyorsun sonra namaz diyorsun
Namaz kılan adamın şeyi yokmu yahu...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Arkadaş namaz kılmanın sadece bir işe yaramadığını aynı zamanda iman edep ve ahlak gerektirdiğini belirtmek istemiş.Oraya veya nereye olursa olsun böyle yazılar yazmak namaz kılan biri için hatta bir insan için bile bence yanlış bir davranış.
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
nefsi .
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
Bu yaşlarda olur böyle şeyler takmayın kafaya.. Çocuk zaten Cumaya gidicem demiş, HACC'a gidicem dememiş.. Zaten çok sofu olsa; ŞEYTAN icadı deyyu MOTOR'a binmez. Zaten siz de takdir edersiniz ki CAMİ servisi değil, alt tarafı motor, mahalle arasında hava atçak eleman. Reddevil de yazar, bomb da..
-
-
motor hakkında yorum istemişsin 10 rekat öğle namazı anlatmışsın anlamadım valla
-
konu döndü dolaştı yine motordan dine geldi
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
bence günaha girip motorunu anlatmışsın.
keşke camiinin tarihçesini anlatsaymışsın
bir gariptir şu insanoğlu;
her daim nefes alır, su içer, yemek yer bahsetmez ama namaz kılsa, sadaka verse mutlaka bahsini yapar.
BURADAKİ SIKINTI NE ANLAMADIM ...NE GÜZEL NAMAZINI KILMIŞ KEŞKE BİZDE KILABİLSEK...HEMEN BU SALDIRI NİYE ...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
-
Camii nin tarihçesini anlatsam da derlerdi ki ne işi var bu konunun burda diye Israrla isterseniz anlatırım cami hakkında bildiklerimi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)