Lastik takarken jantı eğdim
-
nasıl becerdin egmeyi. hadi 1 yerını egdın buktun nıye gıdıp 3 kere daha gırstın bu aklı anlamadım ben mengu abi sendeki kalın levyeyle zaten cıkarması zor tekeri. küçük levyeler cok rahat oluyor. neyse jant mahvolmus artık bı sekılde duzeltirsin ne diyim. mengenen var mı ? bagla sık bukuk yerlerını ayarla oyle daha basıt olur ama mengenen saglam olsun mengü abi. kolay kolay duzelcegını sanmıyorum o jantın. lastıkler de tubeless zaten 1 milim yamukluk olsa bile havayı verır dısarı. jantı degıs sen
he bide, lastıgın havasını aldın degıl mı ? hanı sorması bıle dalga gecer gıbı ama lastık sapasaglam duruyor sankı. havasını aldıgında kalmaz oyle. yapısmıs falan demıssın de, anlamadım ben bu ısı
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Reklamlar
-
mengü ayı gücümü var sende?
-
ugrgnr adlı üyeden alıntı
nasıl becerdin egmeyi. hadi 1 yerını egdın buktun nıye gıdıp 3 kere daha gırstın bu aklı anlamadım ben mengu abi sendeki
kalın levyeyle zaten cıkarması zor tekeri. küçük levyeler cok rahat oluyor. neyse jant mahvolmus artık bı sekılde duzeltirsin ne diyim. mengenen var mı ? bagla sık bukuk yerlerını ayarla oyle daha basıt olur ama mengenen saglam olsun mengü abi. kolay kolay duzelcegını sanmıyorum o jantın. lastıkler de tubeless zaten 1 milim yamukluk olsa bile havayı verır dısarı. jantı degıs sen
he bide, lastıgın havasını aldın degıl mı ? hanı sorması bıle dalga gecer gıbı ama lastık sapasaglam duruyor sankı. havasını aldıgında kalmaz oyle. yapısmıs falan demıssın de, anlamadım ben bu ısı
Lastik sibobunun içini söküyorum zaten lastiği sökerken takarken bide içinde hava kalması mümkün değil lastiğin bi tarafı açıktayken öyle dediğin gibi. 1 milimlik bişey olduğunu sanmıyorum lastik yanaklarını oturtursan tutar hava. Olmazsa da yeni jant alırım ne diyim böyle şansa kafam girsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
adem80 adlı üyeden alıntı
mengü ayı gücümü var sende?
Mümkündür. Jantın yanı sıra levyeyi de eğdim, bu kadar eğilme bükülmeye rağmen bugün ellerimde kollarımda ufacık bi sıyrık bile meydana gelmemesi hayret verici
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
Şu aletten yapmak şart oldu. Yapıp da satsam mı yoksa alan olur mu ?
-
Çelik jant'ı nasıl yamulttun.Super Dubless lastıklerı sokup ,takma yontemının incelikleri vardır.Çift levye artı sabun benzeri kayganlaştırıcı kullanıp kasılan kısmın üzerine basacaktın.sanayide jant tamircileri var.Aynaya takıp jant'ı duzeltıp , eksenine rahatlıkla getırılebılıyor.
-
-
kardeşim epey uğraştırmıs seni ama en sağlıklısı git ynisini al... jantın kenarları zaten gitmiş bi süre sonra zaten lastiği ye yırtacaktır...
-
Ben normalde lastik takarken jantı ve lastiği ıslatırdım ama bunda yapmadım böyle oldu. Bide 17-18 jant lastiği söküp takmaya hiç benzemiyo, lastik kalın ama küçük çaplı olduğundan.
-
-
BerKToprak adlı üyeden alıntı
2 tane levye ve hatırı sayılır bir miktarda kas gücü kullanarak
-
Çelik değil alüminyum canttır o ya... Güzelce kenarlara kaynak atılırsa hava kaçırmadan kullanılabilir ama ustası lazım...
The man who knows everything chooses to know nothing...
-
İç lastik takıp da kullanılabilir aslında ama bu ebatta iç lastik 15-20 lira, epey para ve yine geçici çözüm olacak. En iyisi yeni jant ve lastik alıp bu sefer lastiği takarken bolca sabunlayıp öyle takmak
-
bide bana elinin ayarı yok derler bende bijon anahtarını sakız gibi egmiştim seninkide büyük başarı :D
-
sen lastiği takmaya değil
direk jantı eğmeye çalışmışsın herhalde öyle insan gücüyle olcak iş değil
-
canerol adlı üyeden alıntı
sen lastiği takmaya değil
direk jantı eğmeye çalışmışsın herhalde
öyle insan gücüyle olcak iş değil
Aynen şu adam gibi yaptım ama lastiği ve jantı ıslatmadığımdan böyle oldu diye düşünüyorum.
En çok da bu videoyu beğendim en temiz iş çıkaran bu.
-
kardesim senin lastik olayında benim blok vidalarını sıkmama dönmüş iman gücümüz fazlasıyla fazla bizim
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)