Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

nasıl yapmalıyım

REKLAM ALANI
    güvenyahya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mobylette hemide 2005 70 cc oldu
    arkdaşlar mobylette motorumu toplayacagım aslında topladım ama horluyor gitmiyor yerinden kalkmaya aciz gibi airsal silindir 1515 karburatör ön 13 arka 45 dişli gitmiyor yok güç yok bide ayak marşı var flipperde onu ona nasıl aktarırım bitane daha makina var ama çift çok yakıyor arkadaşın istersen kullan diyor ama yok kafama yatmadı bide egsoz orjinal onu söküp çır çır takarsam nasıl olur çünki içideki kor çok serce parmak girmiyor
    namk bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    Mobiletlerin motorunun ve karbüratörünün büyütülmesinden sonra oluşan böyle şeyleri çok duydum yakıt fazla gelip yakamıyor yada hava az geliyor motor gitmiyor ama senin motor bağırıp gitmiyor diyorsun aynı sorun bendede vardı ben ateşlemeyi komple değiştirip sorunu hallettim ne alakası var motor boşta çalışıyor basınca gitmiyor diyosanda karar senin kolay gelsin.

numangokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    "Bade" bajaj discover 125st
    bağırıp gitmeme durumu varsa hareket aktarmada sorun var gibi geldi bana.

Motosikleti
    Bisan Cup100
    merhaba arkadaşlar.... sizlere kendi motorumu ve dedemin mobiletinin resimlerini akratıyorum...

ilk iki resim benim motor.. diğeri ise dedemin.... yer de hafik/sivas hafta sonu geziye çıktık

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)