Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

ön lastik patlar mı ?

REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Ben daha çok ön lastik patlattım nedense, bana hep öyle denk geldi. Arkaya yük biniyo diye daha kolay patlayacağını düşünmüyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TheArcheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ilk motorumda arka arkaya belkı 7 kere patlamıştı ,meğer lastikde yara varmış , sonunda pes ettim yaptırmadım 1 hafta o şekilde bindim (arka patlakken gidemıyorsunuz ama ön patlakken sorun olmuyor 60 km-h kadar cıkılabiliyor :D hatta inanmayacaksınız ama 1 hafta sonunda tekrar hava basdım ve havası birdaha inmedi

tezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MR 150
    Benim bisiklet binerkende motorumunda hep ön tekeri patladı nedense.Hiç arka lastiğim patlamadı.Gerçi motorumun ön lastiği patlamaktan ziyade birisi tarafından indirilmiş gibiydi ya neyse.Ben yinede dilimi ısırayım da hiçbirşey patlamasın.
    ertuğrul66 bunu beğendi.

Motosikleti
    Bisiklet
    Valla benim motorum yok ama bisikletim var ön lastik hiç patlamadı ama arka'nın patlama sayısını unuttum teker bitmişti çünkü dün değiştirdim irc lastikle :D ama ön orjinal, dişliler olduğu gibi duruyor valla bisiklet muhteşem bi icat

ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    ya ne mantıksız ınsanlarız. dusun bı kardesım. on lastık patlar mı dıye soru sorana bu cevap cok bıle ama, dusun bi, agırlık nerde ? onde mııı arkada mı? arkada. bi civi ustunden vida ustunden gecsen arkaya dırek saplanır ama on belkı zıplatır esnetır. arkanın oyle bı sansı yok. on lastık nıye patlamazmıs? hala soruyu aklım almıyor. patlamayan lastık yaptılar da bız mı gormedık. ( patlamayan lastık var demeyın gırısırım. var ama aynı sey degıl )
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

Nolann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX 600F K7
    Arka lastikte genel olarak aşınma oldugu için olabilir.
    [B]Otomobil sürücüleri herzaman aklı bir karış havada gezerler, O yüzden biz çok dikkatli olucaz. Kaskımızı takmayı unutmayalım. /B]

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)