Ben daha çok ön lastik patlattım nedense, bana hep öyle denk geldi. Arkaya yük biniyo diye daha kolay patlayacağını düşünmüyorum.
Ben daha çok ön lastik patlattım nedense, bana hep öyle denk geldi. Arkaya yük biniyo diye daha kolay patlayacağını düşünmüyorum.
ilk motorumda arka arkaya belkı 7 kere patlamıştı ,meğer lastikde yara varmış , sonunda pes ettim yaptırmadım 1 hafta o şekilde bindim (arka patlakken gidemıyorsunuz ama ön patlakken sorun olmuyor 60 km-h kadar cıkılabiliyor :D hatta inanmayacaksınız ama 1 hafta sonunda tekrar hava basdım ve havası birdaha inmedi
Benim bisiklet binerkende motorumunda hep ön tekeri patladı nedense.Hiç arka lastiğim patlamadı.Gerçi motorumun ön lastiği patlamaktan ziyade birisi tarafından indirilmiş gibiydi ya neyse.Ben yinede dilimi ısırayım da hiçbirşey patlamasın.
Valla benim motorum yok ama bisikletim var ön lastik hiç patlamadı ama arka'nın patlama sayısını unuttum teker bitmişti çünkü dün değiştirdim irc lastikle :D ama ön orjinal, dişliler olduğu gibi duruyor valla bisiklet muhteşem bi icat
ya ne mantıksız ınsanlarız. dusun bı kardesım. on lastık patlar mı dıye soru sorana bu cevap cok bıle ama, dusun bi, agırlık nerde ? onde mııı arkada mı? arkada. bi civi ustunden vida ustunden gecsen arkaya dırek saplanır ama on belkı zıplatır esnetır. arkanın oyle bı sansı yok. on lastık nıye patlamazmıs? hala soruyu aklım almıyor. patlamayan lastık yaptılar da bız mı gormedık. ( patlamayan lastık var demeyın gırısırım. var ama aynı sey degıl )
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Arka lastikte genel olarak aşınma oldugu için olabilir.
[B]Otomobil sürücüleri herzaman aklı bir karış havada gezerler, O yüzden biz çok dikkatli olucaz. Kaskımızı takmayı unutmayalım. /B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)