Yok kabloyu gözümün önünde gösterdi ve taktı, kablo çıkık iken motorda bir arıza oluşup oluşmamışmı diye teste soktu devir vs. Ve 10dakika içinde aldım motoru...Herşey gözümün önünde gerçekleşti kısacası.
Yok kabloyu gözümün önünde gösterdi ve taktı, kablo çıkık iken motorda bir arıza oluşup oluşmamışmı diye teste soktu devir vs. Ve 10dakika içinde aldım motoru...Herşey gözümün önünde gerçekleşti kısacası.
Selam dostum,
Sevindim halledildiğine.Fakat hangi kablo keşke sorsaydın.Oksijen sensörü ise o kolay kolay yerinden çıkmaz.Ateşleme piposu ise evet o olabilir eğer tam takılı değilse ateşlemede sorun olur.Bence keşke sorsaydın öğrenirdik ben çok meraklı adamımdır Bir gün gezelim istersen
hadi geçmiş olsun
hak etmeyene merhamet kendine yapacağın en büyük ihanettir.!
Motoru soğutmak için hava girişinin olduğu 883 logosunun yazılı olduğu kapağın üzerinde gayet kalın uçlu bir kablo var o çıkmış. Titreşimden çıkmış olması muhtemel bazen 2.ci viteste kalkıyorum unutup o zaman motor hayli sarsılıyor bir de ortaköyden dönerken bir çukura girmiştim hayli sertdi ondan sonra başladı problem muhtelemen o sırada çıktı.
Ayrıca süreriz ben hazirana kadar buralardayım
bahsedilen kablo yüksek ihtimal ile rolenti (kelebek boğaz) sensörü kablosudur..
geçmiş olsun..
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Honda GS3'e gittiğimde 883 iron sahibi biri vardı, ilk gün sonunda cbf1000'e binince motorunu satmaya karar vermişti . Acayip titreşim varmış, cbf1000 de arabadan daha konforlu olunca haklı tabi.
Konuyla pek alakalı değil ama görünce aklıma geldi .
Açıkcası Titreşim konusunda biraz abartmış arkadaş. Ben şahsen abartısını geçtim hiç titreşim hissetmiyorum, ha şöyle bir durum var devri yüksek tuttuğunuz ve vitesi yükseltmediğiniz zaman çok güzel titriyor evet ama böyle bir şeyi de neden yapmak ister insan bilemem Harley davidson'ın yeni tüm modellerinde şasiye koydukları raylı sistem sayesinde motor titrese bile bu titreşimi raylar sayesinde şasiye aktarmıyor ve böylece kullanıcıda etkilenmiyor.
ray değil de rubber mouth dedikleri plastik şok emiciler var,insanı çok etkiliyen bir titreşim yok ama diğer motorlarla karşılaştırınca hayli yüksek sayılır titreşimi.Tabi siz daha kısa mesafe kullndınız o yüzden bu titreşimin yoruculuğunu daha hissetmediniz ben 3 günde 2000 km küsür yaptığım geziler oldu harleyle.O titreşim adamı bir süre sonra doğduğuna pişman ediyor.
Sametin dediği kablo doğrudur.unutluyor fabrikada bazı şeyler normaldir nede olsa harley.İşin zevki bu ufak şeyler.
Yvaş yavaş upgradelere başlarsın dostum.Bende gidon var istersen sana veririm biraz kullan böyle canın sıkılırsa haber ver.Bende sportsterın bütün parçaları mevcut Saklıyordum kendime bir tane daha alırımda custom yaparım diye.
teşekkür ederim kardeşim ben 150 km'yi buldum henüz havalar müsade ettiği sürece çıkıyorum şimdilik beni yoran tek şey debriyaj Titreşimden yana sıkıntım yok ama yoldaki en ufak taşı hissettiriyor olması sürerken devamlı dikkat istiyor. Şuan ilk ihtiyacım olan sissy bar, artçı selesi ve bir egzos klüpte diğer motorların yanında çok sönük kalıyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)