883 enjektörlünün Servis kitapçığını bulup hata kodlarına bakman lazım.Sensör arızasımı?Bobin,Buji sorunu'mu?Sallamaktan öteye gitmez.Şayet bir arıza olmadan veya tamir sonrası o ışık yanmaya devam etseydi; Km saatinin reset düğmesine basılı tutup menüden sıfırlayabilirdin.Arkadaşların dediği gibi motoru aldığın yeri bir ziyaret et...
http://www.hdforums.com/forum/sports...stery-why.html
bujide de sıkıntı olabılır karburator de de, ikisine de bakılması gerek. sanmıyor elektrik devrelerınde olsun
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Buradan hata kodlarını ve hata kodlarını nasıl öğreneceğini bulabilirsin.
http://www.hdforums.com/forum/dyna-g...lear-them.html
Teşekkür ederim bu faydalı oldu
üstad sen 4 leventte otoparktamısın demin 1 883 gördüm oda çalışmıyordu.
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
bende tam karşındaydım yardım edeyim dedim ama yanındaq biri vardı rahatsız etmek istemedimm bende tam karşında duke 200 ün sahibiyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
ben bi geleyimde rolantisine bakalım belki ayar vidası vardır.
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
Estafrullah kardeşimle beraberdim, motoru yeni aldım görmek istedi, seninde şahit olduğun gibi gaz vermeden motoru çalıştıramıyorum belli bir süre ara gazı vermeden de rölantide stop ediyor. Bakalım yarın hava iyi olursa maslağa servise götürücem. Kurcalamamak en iyisi garanti dışına çıkarmak istemiyorum. Serviste hallederler derdi ne ise.
Garantideki motoru hiç kurcalamayıp direk servise götürün.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
yakıtla ilgili olabilir mi sorun
ilk depodan sonra yakıt aldın mı
mesela 95 mi 97 oktan mı kullanıyorsun
motorun hayırlı olsun 4 leventte nerdesiniz bende gelim :p şaka bi yana bence ufak bi pürüzdür aldıgın yere yarın götür hallederler.ama ilk mesajını okuyunca öyle bir motorun böyle kısa sürede aksaklık yapması enteresan geldi.tekrar hayırlı olsun
Motosiklet mucidi
Yakıt olarak kurşunsuz 95 önerdi harley servisi depoyu fulledikten sonra bir kez daha yakıt almama fırsat bile olmadı henüz 80km oldu...depoda yakıt var, yağ da mevcut...Ateşleme sisteminde ya da enjeksiyondan şüpheleniyorum ben...Sanki motor yeterli yakıtı alamıyor gibi bir şekilde. Gaz verdiğim zaman hiç bir sıkıntı yok çünkü ses de gayet güçlü ama ne zaman ki gaz kolunu bırakıyorum motor stop ediyor ya da yavaş yavaş bıraktığımda çok zayıf her an stop edecekmiş gibi çalışıyor. Motor ısınmadığında ise direk stop ediyor. Yarın umarım hava iyi olurda servise götürebilirim.
Günaydın dostum.Rolantin düşük olabilir veya oksijen sensöründe problem.Bakabildinmi koda netten?Ayrıca sağ elciğin altında bir kelebek var onu sağa sola çevirirsen rölantini ayarlıyabilirsin biraz da olsa.Esas rölanti ayarı tabiki beyinden.Beyind Delphi sistemi özel aletle baglanmaan ayara izin vermiyor.Yani her halükarda gidiceksin servise.
Hava yağışlı olmasa götürücem de daha 80 km'de tekerleklere güvenemiyorum...
Çıkarma yağmurda silmesi dert harleyi.
Bugün servise gittim ve sorunun basit bir kablo çıkıntısından başka bir şey olmadığını öğrendim...
ilgilenen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Bu tarz hatalarda öncelikle yerinden vibrasyon sebebi ile çıkmış ve çıkması muhtemel kablolara göz atmak gerekiyormuş.
geçmiş olsun
Bu tıp durumlarda adam motoru bıle degısse. Ufak bır kablo cıkmıs dıyebılır.
Hatta oyle servısler varkı sırf yasal ıade suresını doldurmak ıcın hıc bırsey yapmadan yapılmıs gıbı teslım edıyorlar .
Marka HD olmasa suphelenırdım sahsen
Gecmıs olsun gule gule sorunsuz nıce uzun km ler gecırırsınız ınsallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)